Αγγελική Αδαμοπούλου: Το καλωσόρισμα και η… κωλοτούμπα

«Της ευχόμαστε καλή τύχη στο νέο της συστημικό κόμμα»

Must Read

Η βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλου έπαψε από σήμερα να είναι ανεξάρτητη, καθώς πήρε… μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να την καλωσορίζει επίσημα στην παράταξη.

Για την ένταξη της Αγγελικής Αδαμοπούλου στο δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της παράταξης έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, με την παρούσα θέλω να δηλώσω ότι, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής η Ανεξάρτητη Βουλευτής Α΄ Αθηνών, Αγγελική Αδαμοπούλου, προσχωρεί και εντάσσεται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ».

Με τη σειρά της, η πρώην βουλευτής του ΜέΡΑ25, στη δική της επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, ανέφερε: «Αξιότιμε κύριε Προέδρε, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων, σας ενημερώνω ότι προσχωρώ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Η προσχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ της Αγγελικής Αδαμοπούλου, η οποία είχε εκλεγεί με την παράταξη του Γιάνη Βαρουφάκη, για να ανεξαρτητοποιηθεί, κατόπιν, τον περασμένο Μάρτιο, εν μέσω αιχμών για τη λειτουργία της, δεν θα μπορούσε, φυσικά, να μείνει ασχολίαστη από το ΜέΡΑ25, με τον εκπρόσωπο Τύπου του, Μιχάλη Κριθαρίδη, να αναφέρει σχετικά: «Όπως είχαμε εξ’ αρχής επισημάνει, οι πραγματικοί λόγοι αποχώρησης της κ. Αδαμοπούλου, ήταν η προσωπική της πολιτική “κωλοτούμπα”, για να συνταχθεί με τον μετρ του είδους και να απεμπολήσει κι αυτή το αντιμνημονιακό της παρελθόν. Της ευχόμαστε καλή τύχη στο νέο της συστημικό κόμμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This