Για τρίτη φορά στο Ντουμπάι ο Νίκος Δένδιας

Οι συζητήσεις αναμένεται να περιστραφούν κυρίως στην περαιτέρω ενδυνάμωση των στρατηγικών σχέσεων των δύο χωρών

Must Read

Την τρίτη του επίσκεψη στο Ντουμπάι θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Νίκος Δένδιας. Είχαν προηγηθεί οι επισκέψεις του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον Ιούνιο του 2022 και τον Ιούνιο του 2021.

Στο Ντουμπάι θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας της χώρας Σεΐχη Abdullah bin Zayed Al Nahyan, σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Μετά τις συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δυο χωρών, θα ακολουθήσει κατ’ ιδίαν δείπνο εργασίας των δύο υπουργών Εξωτερικών.

Οι συζητήσεις αναμένεται να περιστραφούν κυρίως στην περαιτέρω ενδυνάμωση των στρατηγικών σχέσεων των δύο χωρών και της συνεργασίας τους σε ευρύ φάσμα τομέων, καθώς και σε διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την Ανατολική Μεσόγειο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This