«Βόμβα»! Μετά τον σάλο… δεν αποκλείεται να δούμε ξανά υποψήφιο τον Χειμάρα

O Οικονόμου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε ξανά υποψήφιο τον Χειμάρα που έκανε business με λεφτά του δημοσίου!

Must Read

Να κατευνάσει τον ντόρο και την οργή που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο βουλευτής της ΝΔ Θέμης Χειμάρας έκανε business με δημόσιο χρήμα, επιχείρησε το Μαξίμου με μια… «ήσυχη» παραίτηση. 

Ο βουλευτής Φθιώτιδας που ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του, έξι μέρες μετά τον σάλο, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι παραμένει «στην πρώτη γραμμή της μάχης με την Νέα Δημοκρατία, δίπλα στον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη»

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό άραγε; Μήπως ότι θα τον ξαναδούμε υποψήφιο στις επερχόμενες εκλογές; Η ατολμία του Μητσοτάκη να τον διαγράψει και οι απαντήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών δεν άφησαν πολλά περιθώρια…

«Η παραίτηση του κ. Χειμάρα και οι εξηγήσεις που έχει δώσει όλο το προηγούμενο διάστημα καλύπτουν συνολικά το θέμα» δήλωσε σήμερα ο Οικονόμου και ως συνήθως έριξε τα βέλη του στον… ΣΥΡΙΖΑ, τον οποί κατηγόρησε για υποκρισία.

Μάλιστα, όταν τον ρώτησαν γιατί η ΝΔ δεν διέγραψε τον Χειμάρα, όπως έκανε με τον Πάτση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απάντησε ρίχνοντας πέπλο προστασίας στον γαλάζιο βουλευτή που έκανε business με χρήμα του δημοσίου: «Οι διαφορές είναι πάρα πολλές. Ο κ. Πάτσης αρνήθηκε να παραιτηθεί από τη βουλευτική του ιδιότητα και διαγράφηκε».

Η απάντηση όμως του Οικονόμου που άφησε άφωνους τους πολιτικές συντάκτες στην αίθουσα, ήταν όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να είναι ξανά υποψήφιος ο Χειμάρας:  «Η συγκρότηση των ψηφοδελτίων της ΝΔ θα γίνει στην ώρα της» είπε ο Οικονόμου και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η συζήτηση για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων της ΝΔ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Βρίσκεται σε εξέλιξη».

Δηλαδή μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις, ο ίδιος δεν απέκλεισε ότι μπορεί να δούμε ξανά υποψήφιο τον βουλευτή που έκλεινε δουλειές με τα λεφτά του δημοσίου!

Δείτε επίσης:

O Χειμάρας μεταβίβασε την εταιρεία του σε μια κυρία που πουλάει… λουκάνικα στη Λαμία

Τρομακτικές διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο του βουλευτή Χειμάρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This