ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΣΥΡΙΖΑ: Καλεί την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη Βουλή για τις 20 νέες παρακολουθήσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Καλεί την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη Βουλή για τις 20 νέες παρακολουθήσεις

Την κλήση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και του προέδρου της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Παναγιώτη Μενουδάκου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την σχετική ενημέρωση έκανε στην Επιτροπή Θεσμών ο βουλευτής Παύλος Πολάκης.

Αφορμή για την κλήση Μενουδάκου είναι το δημοσίευμα του insidestory.gr ότι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έχει επισήμως επιβεβαιώσει και ταυτοποίησει τουλάχιστον 20 πρόσωπα που «μολύνθηκαν» με το κακόβουλο λογισμικό Predator και παρακολουθούνταν από το παρακρατικό κέντρο του Μεγάρου Μαξίμου.

Δείτε επίσης:

Της κακομοίρας στη Βουλή για το «πραξικόπημα» στον Ράμμο – Αποχώρηση ΣΥΡΙΖΑ – «Κανείς δεν μπορεί πια να σώσει τον κ. Μητσοτάκη…»
«Πυρά» από την αντιπολίτευση για το «πραξικόπημα» στον Ράμμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης