Καμίνης: Η ΝΔ ψήφισε την Παπανικολάου στην ΑΔΑΕ και τώρα την καταγγέλλει

Must Read

Τείχος προστασίας από τις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται η Κατερίνα Παπανικολάου που είναι μέλος της ΑΔΑΕ, ύψωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης.

«Το κόμμα της ΝΔ έχει βαλθεί να βγάλει τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια στο βωμό μιας αχαλίνωτης εξουσιομανίας και μιας άνευ ορίων κομματικής αντιπαράθεσης χωρίς κανόνες, χωρίς σταθερές, χωρίς πολιτικό ήθος», ανέφερε μιλώντας στη Βουλή.

Ο Γ. Καμίνης υπερασπίστηκε και τον Χρ. Ράμμο και την Κ. Παπανικολάου στην οποία προσάπτουν ότι υπήρξε νομική σύμβουλος του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Αρ. Μπαλτά και του Π. Αποστολίδη.

«Φυσικά την Κ. Παπανικολάου την είχε ψηφίσει η ΝΔ. Τώρα θυμήθηκε να αρχίσει να μιλάει για κομματικές εντάξεις ανθρώπων», σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και τόνισε:

«έχω προσωπική γνώμη, έχω προσωπική εμπειρία, γιατί έχω συνεργαστεί με την κυρία Παπανικολάου, ενώ ο κ. Ράμμος δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη συνηγορία. Η πορεία του σαράντα χρόνια στο Συμβούλιο της Επικρατείας λέει πολλά. Έχω συνεργαστεί με την κυρία Παπανικολάου και γνωρίζω το άμεμπτο ήθος της και πώς μπορεί ακριβώς να διαφυλάσσει την ανεξαρτησία της, όπως το έκανε και ως επιστημονικός συνεργάτης στον Συνήγορο του Πολίτη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This