Το ΥΠΕΞ καταδικάζει απερίφραστα τη «φρικτή επίθεση» σε συναγωγή στο Ισραήλ

«Τέτοιες τρομοκρατικές πράξεις με στόχο αμάχους σε χώρους λατρείας είναι απαράδεκτες»

Must Read

Την απερίφραστη καταδίκη της Ελλάδας για τη «φρικτή επίθεση» που σημειώθηκε στη συναγωγή της Νέβε Γιαακόβ κατά την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών με ανάρτησή του στο Twitter.

Επίσης, τονίζει πως τέτοιες τρομοκρατικές πράξεις με στόχο αμάχους σε χώρους λατρείας είναι απαράδεκτες και εκφράζει συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Ένοπλος σκότωσε τουλάχιστον επτά ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 10 σε συναγωγή στα περίχωρα της Ιερουσαλήμ. Ο δράστης άνοιξε πυρ έξω από τη συναγωγή, προτού να πέσει και ο ίδιος νεκρός από πυρά αστυνομικών.

Στα πλάνα που μετέδωσε η τηλεόραση διακρίνονται πολλά από τα θύματα, ξαπλωμένα στον δρόμο έξω από τη συναγωγή και διασώστες που προσπαθούν να τους δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκουτέρες: «Οι ευρωπαϊκές περιφέρειες και πόλεις στην πρώτη γραμμή των προκλήσεων»

Όσα δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής

More Articles Like This