Αυγέρη για σκάνδαλο ΙΦΕΤ: «Για πολύ σοβαρά κακουργήματα ελέγχεται η διοίκηση του ΙΦΕΤ»

Η μήνυση της αντιπολίτευσης συσχετίζεται με μήνυση της εσωτερικής ελέγκτριας του Οργανισμού!

Must Read

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο του ΙΦΕΤ έκανε η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας και βουλευτής Β’Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η διοίκηση του ΙΦΕΤ ελέγχεται για τον μισό ποινικό κώδικα και ότι η μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει η αντιπολίτευση για τα οικονομικά εγκλήματα στο ΙΦΕΤ, συσχετίστηκε με σχετική αναφορά της εσωτερικής ελέγκτριας!

H ανάρτηση της Δώρας Αυγέρη:

«Εγκλήματα που ελέγχονται και δεν θα μείνουν ατιμώρητα!

Για τον μισό ποινικό κώδικα και πολύ σοβαρά κακουργήματα ελέγχεται η διοίκηση του ΙΦΕΤ.
Σίγουρα θα πρέπει να αισθάνεται πολύ υπερήφανος για αυτό ο εποπτεύων υπουργός Υγείας( ο οποίος δεν έχει απαντήσει δυο χρόνια τώρα στις καταγγελίες μας και τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις μας), αν κρίνει κανείς από την γεμάτη χαμόγελα φωτογραφία μαζί με τον ελεγχόμενο διευθύνοντα σύμβουλο.

Και γιατί το λέμε αυτό:
Έναν χρόνο μετά την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς μας στον Άρειο Πάγο, μάθαμε επιτέλους (από την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος) ότι η δικογραφία συσχετίσθηκε με την μηνυτήρια αναφορά της εσωτερικής ελέγκτριας, η οποία είχε εκδώσει και το πόρισμα-φωτιά για τα εγκλήματα του παρά-ΙΦΕΤ που έστησε μέσα στο ΙΦΕΤ η Μαξίμου ΑΕ!
Διερευνόμενα εγκλήματα-κακουργήματα: Έκθεση σε κίνδυνο ασθενών,παράνομες επανεξαγωγές φαρμάκων σε αυξημένες τιμές, απιστία, κατάτμηση συμβάσεων, παράνομες πληρωμές σε μη δικαιούχο, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, νόθευση εγγράφου κλπ…

Η φωτογραφία του υπουργού Υγείας με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΙΦΕΤ είναι πολύ πρόσφατη. Δεν ξέρω αν τα χαμόγελα περισσεύουν κι έπειτα από την κλήση-όπως μαθαίνουμε- ως «υπόπτου» του δεύτερου( ερώτημα αν αυτό σχετίζεται και με τα παραπάνω), αλλά και την μη χορήγηση φορολογικής ενημερότητας στο ΙΦΕΤ λόγω ελλειψης ισολογισμού για το 2021. Σημειωτέον ότι εξαιτίας της έλλειψης ισολογισμού, το ΙΦΕΤ δεν μπορεί να πληρωθεί από τα ΝΠΔΔ, όπως νοσοκομεία, ΕΟΠΥΥ κλπ.
Στο μεταξύ, οι καταγγελίες ασθενών για ελλείψεις σε φάρμακα δεν έχουν τελειωμό, όπως και η έκθεση σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής τους.
Η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει.
Κανένα έγκλημα σε βάρος της δημόσιας υγείας, της δημόσιας περιουσίας και του δημοσίου συμφέροντος δεν θα μείνει ατιμώρητο!»

 

Δείτε επίσης:

Δώρα Αυγέρη: «Η κυβέρνηση και γνώριζε και ευλόγησε το σκάνδαλο στο ΙΦΕΤ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This