Εκτός ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ ο γιατρός που έδωσε αναρρωτική στον επιθεωρητή του ΟΣΕ

Must Read

Με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ έκανε γνωστό ότι θέτει εκτός ψηφοδελτίων τον γιατρό Νίκο Χαυτούρα, ο οποίος σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ έδωσε αναρρωτική άδεια στον προϊστάμενο του σταθμάρχη στη Λάρισα.

«Μετά το πόρισμα της ΕΔΕ, ο γιατρός Νικόλαος Χαυτούρας τίθεται έκτος των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και προσθέτει:

«Η ενέργεια αυτή γίνεται για λόγους αρχής και πολιτικού ήθους, μολονότι πρόκειται για παρατυπία που δεν σχετίζεται άμεσα με την τραγωδία και δεν παρακωλύει κατ’ ουδένα τρόπο τη δικαστική και πειθαρχική έρευνα» αναφέρει το κόμμα και προσθέτει:

«Επισημαίνουμε, ωστόσο, ότι μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση η παραμονή στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας του πολιτικά υπεύθυνου για την πολύνεκρη τραγωδία Κώστα Καραμανλή, ο οποίος οκτώ μέρες πριν το δυστύχημα διαβεβαίωνε δημόσια στη Βουλή για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων.

Την περιφρονητική αυτή στάση απέναντι στους θεσμούς και τη διαφάνεια υιοθέτησε άλλωστε και ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρώντας στα ψηφοδέλτιά του τον ομόφωνα καταδικασμένο από το Ειδικό Δικαστήριο, Νίκο Παππά.

Είναι σαφές ποιοι εκπροσωπούν ένα νέο πολιτικό ήθος αντιμετωπίζοντας ριζικά παθογένειες και ποιοι για ασύγκριτα βαρύτερες πράξεις που πλήττουν ευθέως το δημόσιο συμφέρον, δεν κάνουν τίποτα αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος τους και καλύπτοντας εγκληματικές ευθύνες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This