«Καρφιά» Ρουσόπουλου για την υποψηφιότητα Καραμανλή και τον Μητσοτάκη που πήγε στην κηδεία του 29χρονου

«Εγώ το 2008 δεν κατέβηκα υποψήφιος»

Must Read

Αιχμές κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή αλλά και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη άφησε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μιλώντας για το τρομερό έγκλημα που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής σε ερώτηση που δέχτηκε για την υποψηφιότητα του παραιτηθέντος υπουργού Μεταφορών, απάντησε ότι ο ίδιος το 2008 ενώ υπήρχαν κατηγορίες σε βάρος του, δεν κατέβηκε υποψήφιος στις εκλογές.

«Δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει. Εγώ είπα το 2009 στον Κώστα Καραμανλή ότι δεν θα είμαι υποψήφιος. Το 2008 είχα κατηγορηθεί αδίκως για μια αθλιότητα. Με αθώωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και η δικαιοσύνη καταδίκασε τους συκοφάντες μου. Θα ήταν όμως, μια κατάσταση που δεν θα μπορούσα να την παλέψω. Ας υποθέσουμε ότι ο Κώστας Καραμανλής τα έχει κάνει όλα τέλεια. Τα φώτα, όμως, έχουν στραφεί όχι αδίκως στην κυβέρνηση και τον Κώστα Καραμανλή» είπε στο Open.

Mάλιστα, ο ίδιος σημείωσε ότι δεν τόλμησε να πάει στην κηδεία ενός νεαρού σιδηροδρομικού που σκοτώθηκε μετά την σύγκρουση, παρά το γεγονός ότι ήταν φίλος του πατέρα του. Οι δηλώσεις του μάλιστα έρχονται λίγες ώρες μετά την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κηδεία του μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη:

«Θέλοντας να είμαι απολύτως ειλικρινής εχθές δεν τόλμησα να πάω στην κηδεία του παιδιού ενός συμμαθητή μου στην Καισαριανή ένα παιδί που σκοτώθηκε στα 29 του χρόνια. Διότι αντιλαμβάνομαι ότι εκείνη την ώρα το πολιτικό σύστημα και δη τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει στα μάτια των πολιτών είναι οι απόλυτα υπεύθυνοι. Υπάρχει ευθύνη σίγουρα. Δεν θα ένοιωθε ο καθένας ότι προκαλεί ένας πολιτικός που βρίσκεται εκεί; Ο πολιτικός καλώς ή κακώς σήμερα αντιπροσωπεύει στα μάτια πολλών πολιτών το απόλυτο κακό και ειδικά εάν εκπροσωπεί κόμματα που έχουν κυβερνήσει» ανέφερε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This