Ο Οικονόμου ρίχνει ευθύνες για τα Τέμπη στο… βαθύ κράτος – Επίθεση στον Σπίρτζη

Must Read

Ευθύνες στο «βαθύ» κράτος επέρριψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για το έγκλημα στα Τέμπη με θύματα δεκάδες επιβάτες, ενώ παράλληλα επιτέθηκε ξανά στον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη για την δήλωση ότι «δεν έχουν όλοι ευθύνες» για το δυστύχημα.

«Γεγονός πάντως είναι ότι μετά από τα συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα και τις μαρτυρίες που έρχονται στο φως για τα όσα αδιανόητα συνέβησαν το μοιραίο εκείνο βράδυ αλλά και μέσα από τις διώξεις που ασκήθηκαν, αναδεικνύονται συμπεριφορές, νοοτροπίες και παθογένειες, που προφανώς δεν είναι τωρινές αλλά διαιωνίζονται σ’ ένα τμήμα του στενού και ευρύτερου δημοσίου τομέα, στο βαθύ και αναχρονιστικό κράτος», υποστήριξε και ο Οικονόμου και ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση….«πολέμησε και περιόρισε τις παθογένειες αυτές αλλά δεν μπόρεσε να εξαλείψει και είναι ανάγκη να εντοπιστούν συντονισμένα ώστε να εκλείψουν και οι τελευταίοι θύλακες δομικής αντίδρασης στον εκσυγχρονισμό του κράτους μας».

Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για έλλειμμα από μέρος της αντιπολίτευσης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του κ. Σπίρτζη, την οποία χαρακτήρισε «θλιβερό μνημείο κυνισμού, σύγχυσης και ψεμάτων» κάνοντας λόγο για κυνική γραμμή που αναγνωρίζει ότι φταίνε μόνο οι προηγούμενοι και οι επόμενοι.

«Ένα πράγμα είναι η στάση ευθύνης, η αναγνώριση των λαθών, η αναζήτηση της αλήθειας κι ένα άλλο είναι τα ψέματα και η διασπορά τους στον δημόσιο διάλογο», υπογράμμισε σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This