Κ. Αχ. Καραμανλής: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης, υπάρχουν ευθύνες – Θα είμαι υποψήφιος βουλευτής»

Must Read

Στη διάθεση της Δικαιοσύνης δήλωσε πως τίθεται ο Κώστας Αχ. Καραμανλής μετά την 8ωρη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Μάλιστα τ. υπουργός προσδιόρισε και τις ευθύνες λέγοντας «μπορεί να προκύψουν ευθύνες, διαχειριστικές, διοικητικές», ενώ επέρριψε όλη την ευθύνη στον σταθμάρχη – κάτι που έκανε και ο Γιώργος Γεραπετρίτης ο οποίος ήρθε, μίλησε, απάντησε στις πρώτες ερωτήσεις και αποχώρησε για τις Βρυξέλλες.

Υπογραμμίζεται ότι ο Κ. Καραμανλής μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ανακοίνωσε πως θα είναι οριστικά υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ.

Ο τ. υπουργός στήριξε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο τον γιο του οποίου είχε συνεργάτη του στο υπουργείο. «Με προβληματίζει να επιτίθεται στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η αξιωματική αντιπολίτευση», είπε και πρόσθεσε ότι τον γιο του Ντογιάκου «τον γνώριζα από παλιά σαν δικηγόρο, εκτίμησα τις ικανότητές του, όταν ήρθε στο υπουργείο ο πατέρας του δεν ήταν εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και τώρα που ο πατέρας του ερευνά, δεν είναι στο υπουργείο».

Ακόμη ο Κ. Καραμανλής κατηγόρησε τους συνδικαλιστές λέγοντας ότι «τους είχε συναντήσει. Στις συναντήσεις τους απασχολούσαν σχεδόν αποκλειστικά θέματα όπως οι συμβάσεις εργασίας, όχι της ασφαλείας».

Ευθύνες επέρριψε και στην Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων σημειώνοντας πως «αν υπήρχε κάποιος που θα έπρεπε να μας ειδοποιήσει ότι υπάρχουν θέματα ασφαλείας, αυτή θα ήταν η ΡΑΣ. Δεν κατηγορώ την ΡΑΣ, σας διάβασα τις αρμοδιότητές της από το νόμο».

Ο τ. υπουργός είχε οξεία αντιπαράθεση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση (κυρίως) και Γιώργο Κατρούγκαλο για την μετάταξη του σταθμάρχη από το υπουργείο Παιδείας στη Λάρισα. Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης του επεσήμαναν ότι η προκήρυξη έθετε όριο ηλικίας τα 48 έτη.

Δείτε επίσης:

Καραμανλής – Γεραπετρίτης ομολογούν τώρα ότι δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση στη Λάρισα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This