«Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να φας εύκολα»: Αλαζονικός ο Ανδρέας Λοβέρδος στον ΣΚΑΪ

«Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται» δήλωσε ο πολλά βαρύ βουλευτής

Must Read

Επίδειξη αλαζονείας έκανε ο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και προκαλώντας ουσιαστικά τον Νίκο Ανδρουλάκη και δηλώνοντας ότι «εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται» και «δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να φας εύκολα, τέλεια και παύλα».

Απαντώντας στο ερώτημα αν απειλείται με διαγραφή μετά τις απόψεις του για τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τον «πρωθυπουργό άγνωστο Χ», πρόσθεσε:

«Αλλά δεν βλέπω και το λόγο. Γιατί εγώ δίνω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις και μέσα από την παρουσία μου στη Βουλή, δίνω μια μάχη απόλυτης κριτικής σε μια αποτυχημένη κυβέρνηση, με τις γραμμές του κόμματός μου και μέσα από τις τάξεις του κόμματός μου.

Και πάω και παρά πολύ καλά. Συνεπώς δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη συζήτηση και τη θεωρώ και απολύτως υποτιμητική για εκείνον που την κάνει, για όποιον την κάνει, όχι για μένα.

Διάβαζα χθες φουλ το βιβλίο του Παντελή Καψή 2009 – 2014… Και θυμήθηκα τις τραγικές στιγμές τις οποίες πέρασα όλες στην πρώτη γραμμή. Εμένα κανένας δεν μπορεί να με ακουμπήσει με τέτοια διοικητικά μέτρα».

Όταν δε του είπαν πως αυτές του οι δηλώσεις ακούγονται αλαζονικές, και ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει δικαίωμα διαγραφής, σχολίασε ότι «πρέπει να είμαστε σε διαφορετική γραμμή, πρέπει να γίνει κάτι παρά πολύ σοβαρό».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ούτε ο κ. Ανδρουλάκης ούτε κανένας από εμάς ψαρεύει σε θολά νερά. Κάνουμε έναν αγώνα. Εγώ μίλησα πεντακάθαρα. Αυτό δε σημαίνει ότι θα συνεχίσω να επαναλαμβάνω τα ίδια. Δεν έχω σκοπό να προκαλέσω εσωκομματική σύγκρουση, ό,τι είχα να πω το είπα. Έβαλα τελεία, άκουσα και τον κομματικό αντίλογο, τέλεια σε αυτό, προχωράμε για τις εκλογές του Μαΐου. Εγώ σχολίασα με επάρκεια με ακρίβεια, την περασμένη εβδομάδα, δεν θα επιμείνω δε θα το συνεχίσω, τελεία – παύλα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This