Λιάνα Κανέλλη για Κασιδιάρη: «Φαντάζεστε να έρθει μέσα στη Βουλή και να τον πλακώσω στα χαστούκια;»

«Η κυβέρνηση αν ήθελε να αποκλείσει τον Κασιδιάρη, έπρεπε πρώτα απ’ ολα να τελειώσει τη δίκη» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ

Must Read

Ξεκάθαρη για την παρέμβαση της κυβέρνησης στο έργο της δικαιοσύνης, αναφορικά με την τροπολογία που βάζει μπλόκο στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, εμφανίστηκε η Λιάνα Κανέλλη, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία.

Σε ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το αν είναι από εκείνους που τάσσονται υπέρ του μπλόκου με τροπολογία, ή είναι από εκείνους που θεωρεί ότι ο λαός είναι εκείνος που θα μαυρίσει το κόμμα του.

«Είμαι από αυτούς που δεν τον αποκαλούν “κύριο” κι έχω κάθε δικαίωμα να μην τον αποκαλώ “κύριο”. Το Κασιδιάρης (σκέτο) και πολύ του είναι. Έχω λόγο πολύ μεγάλο και ιστορικό λόγο ως ΚΚΕ να μην εναποθέτω τις ελπίδες μου στις απαγορεύσεις, αλλά μόνο στον λαό. Η κυβέρνηση αν ήθελε να αποκλείσει τους φασίστες, ειδικά την εγκληματική οργάνωση την οποία εκπροσωπεί ο Κασιδιάρης έπρεπε πρώτα απ’ όλα να τελειώσει τη δίκη κι αυτή και την προηγούμενη. Αν είχε τελειώσει η δίκη και είχε καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά», απάντησε η Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στο Happy Day.

Μάλιστα, σε σχόλιο της παρουσιάστριας ότι σημαίνει πολλά το γεγονός ότι δεν ψηφίζει την τροπολογία, παρά το περιστατικό με το χαστούκι στον αέρα εκπομπής, η ίδια σημείωσε:

«Φαντάζεστε εγώ να ήθελα να αντιμετωπίσω τον Κασιδιάρη δια απαγορεύσεως, δηλαδή να έρθει μέσα στην Βουλή και να τον πλακώσω στα χαστούκια; Όχι. Δεν θα γίνω εγώ τετράποδο, θα παραμείνω δίποδο. Μόνο έτσι αντιμετωπίζονται οι φασίστες και οι γυναίκες να το έχετε καλά στο μυαλό σας αυτό» ανέφερε η Λιάνα Κανέλλη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This