«Βόμβα» Βερβεσού: Το πειθαρχικό του ΔΣΑ θα καλέσει Άδωνι Γεωργιάδη για την καταγγελία του για τον δικηγόρο του Κασιδιάρη!

Τι ανέφερε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και έγινε χαμός!

Must Read

Χαμός έγινε στον τηλεοπτικό αέρα του Kontra24, όταν ο Δημήτρης Βερβεσός χωρίς να διστάσει αποκάλυψε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει πριν μερικές ημέρες ότι, «δεν φταίει η κυβέρνηση που μπορούσε ένας κρατούμενος (σσ Κασιδιάρης) να έχει ήχο, να έχει εικόνα και να μιλάει μέσα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους Έλληνες πολίτες, αλλά φταίει ένας δικηγόρος που έπαιρνε μαγνητικά ή άλλα μέσα οπτικοακουστικά και τα μετέδιδε στον Ελληνικό λαό».

Άφωνοι έμειναν όσοι άκουσαν αυτά που δήλωσε ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, αναφορικά με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Μάλιστα, ο ίδιος το πήγε ένα βήμα παρακάτω και κάλεσε τον υπουργό να πει επωνύμως ποιος είναι, γιατί όπως χαρακτηριστικά πρόσθεσε «εγώ αύριο το πρωί θα ζητήσω από την πρόεδρο του Πειθαρχικού μας συμβουλίου, να διατάξει αυτεπάγγελτη έρευνα για το θέμα αυτό και να καλέσει τον κ. Γεωργιάδη να μας πει ποιος δικηγόρος είναι αυτός, για να επιληφθεί το πειθαρχικό μας όργανο αν υπάρχει τέτοια περίπτωση. …. ή ο Υπουργός θα κάνει αύριο επίσημη δημόσια καταγγελία με αναφορά έγγραφη ή εγώ θα ζητήσω από τον πρόεδρο του πειθαρχικού συμβουλίου, αυτεπάγγελτα να επιληφθεί και να καλέσει τον κ. Γεωργιάδη ως μάρτυρα, για να μας πει ποιος είναι αυτός ο δικηγόρος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This