Σοφί Ιντ’ Βελντ: Παρέμβαση στην Κομισιόν για την εξαγωγή του Predator από την Ελλάδα στο Σουδάν

«Όπου σκοτεινή υπόθεση, οι "χρυσοί" κοριοί Μαξίμου», σχολιάζει δηκτικά ο Γιώργος Κύρτσος

Must Read

Παρέμβαση στην Κομισιόν πραγματοποίησε σήμερα η Σοφί Ιν’τ Βελντ, καθώς, με αφορμή τα νέα αιματηρά εμφυλιοπολεμικά γεγονότα των τελευταίων 24ώρων στο Σουδάν, επαναφέρει το θέμα της εξαγωγής του Predator στην αφρικανική αυτή χώρα.

Συγκεκριμένα, η ευρωβουλευτής και μέλος της Επιτροπής Pega, ρωτά τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις, εάν, μετά από δύο μήνες που ρώτησε την Ελλάδα και την Κύπρο για την εξαγωγή του Predator στο Σουδάν, έχει λάβει κάποια διευκρίνιση.

«Πριν από δύο μήνες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ρώτησε την Ελλάδα και την Κύπρο για την εξαγωγή του Predator spyware στο Σουδάν. Δεδομένων των γεγονότων στο Σουδάν, μπορεί ο V. Dombrovskis να επιβεβαιώσει εάν έχει λάβει κάποια διευκρίνιση μέχρι τώρα; Εάν όχι, ποια μέτρα θα ληφθούν για να διασφαλιστεί η τήρηση του κανονισμού για τα είδη διπλής χρήσης;», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η Σοφί Ιν’τ Βελντ.

Κύρτσος: «Όπου σκοτεινή υπόθεση, οι “χρυσοί” κοριοί Μαξίμου»

Νέα «βέλη» κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαπολύει μέσω Twitter και ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, αναφερόμενος και εκείνος στο ενδεχόμενο να δόθηκε άδεια εξαγωγής του κακόβουλου λογισμικού Predator από την Ελλάδα στο -δοκιμαζόμενο από αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ στρατού και παραστρατιωτικών ομάδων- Σουδάν με τις «ευχές» του Μεγάρου Μαξίμου.

«Εξαγωγή παράνομου λογισμικού από Ελλάδα στο Σουδάν. Όπου σκοτεινή υπόθεση, οι “χρυσοί” κοριοί Μαξίμου. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει εξηγήσεις, η Σόφι Ιν’τ Βέλτ (Renew Europe) ζητάει εξηγήσεις. Ο Μητσοτ. καλύπτει το κύκλωμα-έβαλε στη λίστα αυτόν που υπέγραφε εξαγωγές-, το κύκλωμα μετράει τα κέρδη!», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του Renew Europe.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This