Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος που εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τις προσλήψεις στην ΕΤΑΔ!

Must Read

Εμπλουτίζει τα ψηφοδέλτια του με πρόσωπα που είτε είναι υπόδικοι για σοβαρές υποθέσεις, είτε είναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έτσι, στο στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Βοιωτία μπήκε και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο οποίος εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τις παράνομες προσλήψεις στην ΕΤΑΔ, το οποίο έφερε στο φως η εφημερίδα «δημοκρατία».

Στο σκάνδαλο διαρκείας, με εκατοντάδες παράνομες προσλήψεις στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε, χωρίς διαγωνισμούς, χωρίς τα απαιτούμενα προσόντα και συμβάσεις αορίστου χρόνου σε κορυφαία διευθυντικά στελέχη, Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., αναφέρεται και το όνομα του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, ο οποίος έχει προσληφθεί ως διευθυντής στη Μονάδα Αξιοποίησης Μεγάλων Ακινήτων της ΕΤΑΔ με μισθό 5.000 ευρώ.

Μάλιστα, μοιάζει ειρωνικό το ότι ο ίδιος ο κ. Αγγελόπουλος σε ανάρτηση που είχε κάνει για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, υποστήριζε ότι θα συμμετέχει στις εκλογές με… αίσθημα ευθύνης για μια Ελλάδα που θα γίνει καλύτερη.

Διαβάστε εδώ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «δημοκρατίας»: Πάρτι με σκανδαλώδεις προσλήψεις στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This