Επισήμως από τις 12 το βραδυ ξεκινά η προεκλογική περίοδος

Ραντεβού στις κάλπες την 21η Μαΐου!

Must Read

Το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της παρούσας Βουλής θυροκολλήθηκε απόψε, λίγο μετά τις 20:00, το οποίο ορίζει πως από σήμερα τα μεσάνυχτα ξεκινά και επίσημα η προεκλογική περίοδος για την κρίσιμη αναμέτρηση της 21ης Μαΐου.

Το ΠΔ θυροκολλήθηκε στο περιστύλιο της Βουλής των Ελλήνων, και σύμφωνα με αυτό η νέα Βουλή που θα προκύψει από την εκλογική μάχη της 21ης Μαΐου, θα συγκροτηθεί την 1η Ιουνίου στις 11 το πρωί.

Σημειώνεται πως κρίσιμη ημερομηνία στο προεκλογικό καλεντάρι είναι και η Τρίτη, 2 Μαΐου, καθώς τότε η ολομέλεια του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου θα πρέπει να προχωρήσει στην ανακήρυξη κομμάτων και συνδυασμών, οπότε και να κρίνει, με βάση τις δύο πλέον σχετικές τροπολογίες, και την τύχη του κόμματος Κασιδιάρη.

  • Δείτε εδώ το Προεδρικό Διάταγμα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This