Μπογδάνος για το «μπλόκο» στην «Πατριωτική Ένωση»: «Φοβούνται τον εθνικό μας λόγο και ότι δεν μας ελέγχουν»

«Το καθεστώς κόβει όποιο πατριωτικό κόμμα το απειλεί...»

Must Read

Αποφασισμένος να… μην καταθέσει τα όπλα εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μετά την είδηση ότι ο Άρειος Πάγος «έκοψε» τον κομματικό συνασπισμό «Πατριωτική Ένωση» του ιδίου και του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου από τη συμμετοχή στις κρίσιμες εκλογές της 21ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις του, ο ανεξάρτητος βουλευτής κατήγγειλε τη σε βάρος τους απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου, χαρακτηρίζοντάς την «πραξικοπηματική», ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί σε ψηφοδέλτια άλλου κόμματος, δίνοντας, παράλληλα, «ραντεβού» στις δεύτερες κάλπες του Ιουλίου, κατά τις οποίες ο συνασπισμός Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου θα επιχειρήσει και πάλι την αυτόνομη συμμετοχή με διαφορετικό, όμως, όνομα και έμβλημα.

«Το καθεστώς κόβει όποιο πατριωτικό κόμμα το απειλεί. Ο ΑΠ αποκλείει πραξικοπηματικά και αδικαιολόγητα την #ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΕΝΩΣΗ και το διαρρέει πριν καν ενημερωθούμε θεσμικά. Φοβούνται τον εθνικό μας λόγο και ότι δεν μας ελέγχουν. Είμαστε και θα είμαστε εδώ. Θα μας βρουν μπροστά τους», ανέφερε σε σχετική ανάρτηση.

Μιλώντας, εξάλλου, στον ALPHA, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε πως «θα μας βρουν μπροστά τους την δεύτερη Κυριακή», ενώ, στην ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν θα κατέβει σε άλλο συνδυασμό, απάντησε «η ιστορία είναι τελειωμένη». Αναφερόμενος δε στους λόγους που οδήγησαν στην απαγόρευση συμμετοχής του κόμματος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, σχολίασε ότι: «Εμείς είχαμε κάνει συμπληρωματική δήλωση και λέγαμε ότι αν ενοχλεί ή απαγορεύεται το έμβλημα του “Ήλιου της Βεργίνας” να το αποσύρουμε. Η κατάθεση του δικού μας φακέλου πήρε το νούμερο 13, αλλά εξετάστηκε πρώτος. Γιατί; Κρύβεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης πίσω από αυτή την απόφαση;».

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This