Εκλογές 2023: Μόνο ένα ντιμπέιτ, τρίωρο, με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς

Καταγράφηκε η ένσταση του ΣΥΡΙΖΑ που ζητά και τηλεμαχία Τσίπρα-Μητσοτάκη, αλλά δεν έγινε αποδεκτή

Must Read

Σε συμφωνία για τη διεξαγωγή μιας τηλεοπτικής αναμέτρησης μεταξύ των πολιτικών αρχηγών όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων κατέληξε η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών, που συνεδρίασε σήμερα το πρωί, υπό την προεδρία της υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών, Καλλιόπης Σπανού.




Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τηλεμαχία θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ και σε αυτή θα συμμετάσχουν δημοσιογράφοι από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας. Το debate, διάρκειας τριών ωρών, θα το δείξουν συνολικά έξι κανάλια.

Απομένει να καθοριστεί η ημερομηνία (πιθανή η 10η Μαΐου), καθώς υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ των εκπροσώπων των κομμάτων, ενώ ένταση κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θέλει και δεύτερο ντιμπέιτ ανάμεσα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα. Καταγράφηκε μεν, αλλά δεν έγινε αποδεκτή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ και αναφορικά με τα διαδικαστικά, οι πολιτικοί αρχηγοί θα κάνουν τις τοποθετήσεις τους, χωρίς ερωτωαπαντήσεις.

Η δημοσιογραφική ερώτηση θα είναι διάρκειας 30 δευτερολέπτων και η απάντηση θα έχει διάρκεια 1,5 λεπτό.

Σε περίπτωση που επανέλθει με διευκρινιστική ερώτηση ο δημοσιογράφος, οι πολιτικοί θα πρέπει να απαντήσουν μέσα σε 45 δευτερόλεπτα.







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This