Νέος «πόλεμος» ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για Κασιδιάρη, Πλεύρη και αποστασία

21 και σήμερα για τις εκλογές...

Must Read

Το σχέδιο Μητσοτάκη για αποστασία αποκαλύπτουν οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υποστηρίζει, μάλιστα, ότι το κάνουν «χωρίς καν τα προσχήματα».

Ειδικότερα, σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει πως «ο υποψήφιος της ΝΔ στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, κ. Καούκης, αποκάλυψε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα ότι αν υπολείπονται βουλευτές, θα απευθυνθούν σε βουλευτές άλλων κομμάτων για να κάνουν πλειοψηφία», ενώ σχολιάζει ότι «πρώτα ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για “κυβέρνηση ενός κόμματος, αλλά όχι ενός χρώματος”, μετά καταγγέλλονται προσπάθειας εξαγοράς βουλευτών κομμάτων στα δεξιά της ΝΔ, τώρα οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ μαρτυρούν το σχέδιο αποστασίας στα κανάλια».

«Η προσπάθεια της ΝΔ στη συνέχεια να μαζέψει τα ασυμμάζευτα είναι μάταιη. Ο ελληνικός λαός έχει και κρίση και μνήμη και γνωρίζει ότι Μητσοτάκης σημαίνει αποστασία. Όπως, επίσης, καταλαβαίνει ποσό απομονωμένο είναι το κόμμα του κ. Μητσοτάκη», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ: «Amber alert – Εξαφάνιση ΣΥΡΙΖΑ»

Από την πλευρά του, η κυβερνητική παράταξη εξέδωσε νωρίτερα σήμερα μια αιχμηρή ανακοίνωση, μέσω της οποίας επιτίθεται στην αξιωματική αντιπολίτευση τόσο για το φλέγον θέμα με κόμμα Κασιδιάρη, όσο και για το σημερινό περιστατικό με τον Θάνο Πλεύρη.

Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει: «Από το πρωί αναμένουμε στο ακουστικό μας την απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ -ως δήθεν υπέρμαχο των δικαιωμάτων και της δημοκρατίας- για το αν υπέβαλε ή όχι υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά του κόμματος Κασιδιάρη. Απάντηση καμία… Αφωνία επίσης επιδεικνύει και στην άθλια επίθεση που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης και η οικογένειά του, νωρίτερα το μεσημέρι». Και καταλήγει υποστηρίζοντας πως «η ανοχή σε κάθε μορφής βία και ειδικά στην φαιοκόκκινη πολιτική βία δεν ήταν ποτέ μια αριστερή θέση… Δυστυχώς έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This