Το μεγάλο τσίρκο και το Ματζικέρτ των πατριωτικών δυνάμεων

Must Read

Πριν από τέσσερα (4) χρόνια, τον Μάιο του 2019, χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς ουδεμία προβολή από τα συστημικά, κυρίως, ΜΜΕ, από μία και μόνον διακαναλική συνέντευξη «στηδημοκρατία της υποτιθέμενης ισονομίας», άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, χωρίς οι περισσότεροι να μας γνωρίζουν προσωπικά, εκδήλωσαν τη στήριξή τους σε μία συλλογική, γνήσια, καθαρή, πατριωτική προσπάθεια υπέρ Χριστού και Πατρίδας.

  • Από τον Νίκο Βασιλειάδη

Το βασικό διακριτό μας γνώρισμα ήταν πως δεν μας κρατούσαν από πουθενά, δεν είχαμε σκελετούς στα ντουλάπια μας, ουδέποτε υπήρξαμε κρατικοδίαιτοι ή κομματικοδίαιτοι, γρανάζια του συστήματος, που την κρίσιμη στιγμή εργαλοποιούνται προς το συμφέρον του, στοχοθετώντας αποκλειστικά και μόνον σε μία ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Τότε βιώσαμε την πρώτη προδοσία. Επήλυδες, υπηρέτες του συστήματος, ακύρωσαν την προσπάθεια να εκφραστεί πολιτικά και δυναμικά μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο μία ανεξάρτητη, ακηδεμόνευτη, απατρονάριστη πατριωτική φωνή. Το προσωπικό κόστος, η προσωπική στοχοποίηση, το bulling από γνωστούς εθνομηδενιστικούς κύκλους δεν μας πτόησε. Έπρεπε όμως να σιωπήσουμε. Μπλοκάρισμα της ιστοσελίδας μας, δραστικός περιορισμός των χιλιάδων προβολών των αναρτήσεών μας, με «χρήσιμους πρόθυμους ;», ήταν η πρώτη προειδοποιητική βολή.

Πλησιάζοντας προς τις βουλευτικές εκλογές, με το σύστημα να «βγάζει τη μάσκα» και να δείχνει το πραγματικό του προσωπείο, το «συμβόλαιο πολιτικού μας θανάτου» έπρεπε να εκτελεστεί. Υποβολιμιαίες φήμες για διάλυση της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, «εξαφάνιση» των αρχείων των μελών μας, που εντελώς τυχαία βρέθηκαν στα χέρια «καλών πατριωτών και Χριστιανών», που τις χρησιμοποίησαν ασμένως, προφανώς γιατί είχαν την «ευλογία» να το κάνουν!

Όμως, η αναγνώρισή μας από «καθαρούς» ανθρώπους της ενημέρωσης, με αγνά πατριωτικά ιδανικά και αντανακλαστικά, κράτησαν ψηλά τη μετοχή της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ στο πολιτικό χρηματιστήριο, προσδίδοντάς της μάλιστα και προστιθέμενη αξία.
Γι’ αυτό και ήμασταν παρόντες – προσκεκλημένοι σε όλες τις ζυμώσεις, για την πολυπόθητη σύμπηξη ενός ισχυρού πατριωτικού πόλου, με δυναμική πολιτικής ανατροπής. Χωρίς εγωισμούς (τουναντίον με προσωπική μας υποτίμηση, πολλές φορές, απέναντι σε συνομιλητές μικρού διαμετρήματος), στη βάση ενός καθαρού ιδεολογικού προγραμματικού πατριωτικού – αντισυστημικού πλαισίου.

Πριν από λίγες μέρες, στο μεταίχμιο της προκήρυξης των εκλογών, φτάσαμε πολύ κοντά στο ζητούμενο. Το σύστημα όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Αίφνης, είδαμε να συμβαίνουν πράματα και θάματα (όχι του στρατηγού Μακρυγιάννη). Να εμφανίζονται ως συμμέτοχοι παλιά «φθαρμένα υλικά», με βεβαρυμένο πολιτικό παρελθόν, τορπιλίζοντας την ενωτική προσπάθεια. Αντισυστημικοί δρώντες να μπαίνουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με «παλαιοκομματικούς γυρολόγους», πρόθυμους να πουλήσουν και τη μάνα τους για μία θέση στα βουλευτικά έδρανα! Υποσχέσεις για προσωπική υπερπροβολή από συστημικά μέσα ενημέρωσης, που έχουν γνωστές σχέσεις με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της σημιτικής Νέας Δημοκρατίας!

Και, φευ, ο περίφημος – αυτοπαοκαλούμενος –πατριωτικός πόλος μετατράπηκε σε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΙΡΚΟ! Εσμός ετερόκλητων προσώπων, (απο)κομμάτων, 3Ψ (ψώνια, ψεκασμένοι, ψυχασθενείς), με μόνη συγκολλητική ουσία την προσδοκώμενη προσωπική πολιτική επιβίωση!

Διάττοντες πολιτικοί αστέρες, που περιφέρουν το «υπερυψωμένο» σαρκίο τους από σχηματισμό σε σχηματισμό (όλα για τη βουλευτική έδρα), αμετροεπείς κορασίδες που ζουν τη ψευδαίσθηση του ονείρου τους, ταυτίζοντας την πολιτική με όρους μεσημεριανού «μαγκαζίνο», πρώην μεγαλοεργολάβοι – εθνικοί σωτήρεςπου διάγουν την 9η δεκαετία της ζωής τους, διαπρύσιοι καταγγέλλοντες που προσχωρούν στους καταγγελόμενους και, στη συνέχεια, άγουν, άρον άρον σε άλλες πολιτείες, «ταπεινοί Χριστιανοί», που με εγωισμό διεκδικούν τη μοναδική αλήθεια, ερμηνεύοντας προφανώς τις «επιστολές» του Ιησού Χριστού Μας, διακηρύσσοντας πως είναι «οι εκλεκτοί που προφήτευσε ο Άγιος Παϊσιος» (αλλά δεν εμφανίζουν βασικά τους στελέχη, που έχουν διευθυντική θέση σε επιχειρήσεις συμφερόντων στενών πολιτικών φίλων της οικογένειας Μητσοτάκη)!Από κοντά και οι γελωτοποιοί σαλτιπάγκοι, παλαιοκομματικοί γυρολόγοι, που από δηλούντες θεατές μετατράπηκαν εν μία νυκτί σε «πρωταγωνιστές» του θιάσου!

Αναμενόμενα λοιπόν τα όσα τραγελαφικά επισυμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με το «κόψιμο» κομμάτων του λεγόμενου πατριωτικού χώρου. Οι καταγγελίες για «στοχευμένους αποκλεισμούς» (το οξύμωρο είναι πως αυτοί που καταγγέλλουν μεθοδεύσεις υπήρξαν υπαίτιοι οι ίδιοι, με τους ίδιους νομικούς λόγους, αποκλεισμού άλλων σχηματισμών), οι περίεργες περιρρέουσες φήμες για «συμφωνίες ποσοστών», οι αναρτήσεις για «αγορές υποψηφίων – τζάμπα υποψηφίων», οι αιτιάσεις για «χακάρισμα», προκαλούν γέλωτα ως θεωρίες συνωμοσίας, προκειμένου να μην απαντηθεί το πραγματικό ερώτημα: συνένοχοι ή βλάκες;

Με αυτά και με αυτά λοιπόν βιώνουμε το Ματζικέρτ των πατριωτικών δυνάμεων. Έκοντες άκοντες, «χρήσιμοι ηλίθιοι ή πρόθυμοι» του συστήματος, προδίδουν τη βούληση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων: τη σύμπηξη μιας ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ!
Επειδή όμως έχουμε φόβο Θεού και επικαλούμαστε το έλεος της Υπερμάχου Στρατηγού, τώρα που αναδείχθηκε το ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΙΡΚΟ, αυτή η μεγάλη δεξαμενή των υγιών, σκεπτόμενων Ελλήνων πατριωτών Ορθοδόξων Χριστιανών, που παραμένει προσώρας χωρίς πολιτική έκφραση, πρέπει να αντιληφθεί ποιοι την οδηγούν στην ήττα. Να τελειώνουμε με τους αυτόκλητους (ψευτο)σωτήρες και αναλώσιμους δήθεν ηγέτες! Στην τελική μάχη του Αγώνα Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος Αρχηγός μας είναι ο Τριαδικός Θεός!

ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!

*ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This