«Θα εκπλαγείτε από την κυβέρνηση που θα κάνω» λέει ο Τσίπρας

Συντάκτης: Newsroom

Οι εκλογές με απλή αναλογική βγάζουν κυβέρνηση και γι’ αυτό δεν είναι εκλογές χαλαρής ψήφου, ανέφερε στη συνέντευξή του στην τηλεόραση του Σκάι , ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Στο ερώτημα για το πώς θα προκύψει κυβέρνηση με τους συσχετισμούς που εμφανίζουν τώρα οι δημοσκοπήσεις απάντησε: «Έχω την πεποίθηση ότι το 1ο με το 3ο κόμμα θα μπορούν να κάνουν κυβέρνηση με την απλή αναλογική. Αν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα θα μπορεί να κάνει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, αν είναι η ΝΔ θα μπορεί επίσης αλλά και δεν ξέρω αν θα θέλει. Υπάρχει ένα επιπλέον θέμα, ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι θέλει σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση, δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση με τον Βορίδη και τον Πλεύρη και υπάρχει και ένα ακόμη μικρό θεματάκι, δεν τον παρακολουθούσα εγώ τον κ. Ανδρουλάκη, ο κ. Μητσοτάκης τον παρακολουθούσε».

Σε παρατήρηση για τη θέση του κ. Ανδρουλάκη “όχι Τσίπρας ή Μητσοτάκης για πρωθυπουργός” απάντησε: «Το ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός θα το λύσει ο ελληνικός λαός. Αύριο θα καταθέσω στον ελληνικό λαό και στα κόμματα αυτό που εμείς ονομάζουμε συμβόλαιο αλλαγής, τις 11 δεσμεύσεις για προγραμματική σύγκλιση μετά τις εκλογές. Ο κ. Ανδρουλάκης θα πει τις απόψεις του θα τις ακούσουμε και θα τις συζητήσουμε μετά τις εκλογές. Σε όλη την Ευρώπη συμβαίνει πρωθυπουργός να είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος, ο Σολτς όταν πήρε 24% στην Γερμανία δεν του είπε κανείς “σήκω φύγε για να συζητήσουμε”. Την επόμενη ημέρα θα έχουμε την ευθύνη να φτιάξουμε μία κυβέρνηση σταθερότητας και μακράς πνοής». Σε παρατήρηση ότι ο τίτλος “συμβόλαιο αλλαγής” παραπέμπει σε παλιά συνθήματα του ΠΑΣΟΚ όπως “συμβόλαιο με τον λαό και Αλλαγή”, απάντησε με χιούμορ λέγοντας «αφού πρέπει να έχουμε και το ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα, τι να κάνουμε;». Υποστήριξε, πάντως, ότι «την αλλαγή την θέλει η πλειοψηφία των πολιτών. Το κρίσιμο είναι ποιοι θα είναι οι συσχετισμοί. Οι εκλογές δεν είναι χαλαρές θα βγάλουν κυβέρνηση». Σε ερώτηση για το αν η πρόσκληση για προοδευτική κυβέρνηση απευθύνεται και στον κ. Βαρουφάκη είπε: «Εγώ θέματα νομίσματος δεν έβαλα ούτε όταν το έβαζε ο Σόιμπλε το 2015 και εκεί χωρίσανε οι δρόμοι μας (με τον Γιάνη Βαρουφάκη), δεν θα το βάλω τώρα».

Η αριστεία έχει μετατοπιστεί στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε ερώτηση για το αν σε ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ θα είναι υπουργός και ο Ανδρέας Λοβέρδος απάντησε: «Αυτό είναι πρωθύστερο και επιπλέον πρέπει να το ρωτήσετε κατ’ αρχήν στον κ. Ανδρουλάκη». Ακολούθως σημείωσε «θα εκπλαγείτε θετικά από τη σύνθεση της προοδευτικής κυβέρνησης» και αναφέρθηκε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και στη σύγκριση με τη ΝΔ: «Εμείς έχουμε 50% γυναίκες, έχουμε μία σειρά επιστημόνων κύρους που φαίνονται και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Εμείς έχουμε τον Όθωνα Ηλιόπουλο, την κυρία Λινού, τον κ. Γεροτζιάφα, τον κ. Τσαγκρή. Αντίθετα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ ήταν δυσάρεστη έκπληξη. Πού είναι οι επιστήμονες στους οποίους αναφερόταν ο κ. Μητσοτάκης; Η αριστεία έχει μετατοπιστεί».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως «είναι μία αμφίρροπη εκλογική αναμέτρηση, βλέπω ότι η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλη, ωστόσο υπάρχει υποεκτίμηση από τις δημοσκοπήσεις του ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ, για δομικούς λόγους των ερευνών». Στο ερώτημα για το αν θα αποχωρήσει από την ηγεσία αν ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Όταν θα έλθει ο κ. Μητσοτάκης ρωτήστε τον αν θα αποχωρήσει. Στη ΝΔ δεν μιλάει κανείς απέναντι στον αρχηγό, αλλά στην πρώτη ήττα πας ανήρ ξυλεύεται. Όλοι κρινόμαστε, αν το αποτέλεσμα είναι πολύ αρνητικό, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαδικασίες. Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται από πολύ μακριά και θα πάει πολύ μακριά, και αν έλθει η ώρα θα δούμε πως θα είναι η σκορδαλιά χωρίς σκόρδο». Κάνοντας χιούμορ είπε ότι «είχε εκτιμήσει ότι ήταν βεβαιότητα ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα αλλά τώρα αυτό είναι στα χέρια του Ολυμπιακού».

Σήμερα ο κ. Τσίπρας θα είναι στις Σέρρες και όπως είπε «γιατί πιστεύω ότι η πολιτική δεν είναι υπόθεση γόνων».

Πόσο κοστίζει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Απαντώντας στις αιτιάσεις του πρωθυπουργού για το πόσο κοστίζει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Κάθε μέρα αλλάζει ο λογαριασμός. Τον Σεπτέμβριο που είχα παρουσιάσει το ίδιο πρόγραμμα το είχε κοστολογήσει στα 25 δισ. ευρώ, μετά πήγε στα 45 μετά στα 85 και τωρα 76. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κοστίζει σε ετήσια βάση τα μισά από αυτά που έδωσαν σε απευθείας αναθέσεις, 5,5 δισ. ευρώ. Λέει ότι θα χρεοκοπήσουμε τη χώρα ο επικεφαλής της παράταξης που χρεοκόπησε δύο φορές τη χώρα, το 2009 και το 2015 όταν άφησαν τη χώρα με άδεια ταμεία. Επιπλέον όταν βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια το 2018, είχε πει ότι φέραμε 4ο μνημόνιο, το ίδιο λέει και τώρα».

Ακολούθως επιχείρησε να αποδομήσει τη ρητορική του κ. Μητσοτάκη λέγοντας: «Τι έταζε ο κ. Μητσοτάκης στις προηγούμενες εκλογές: καλύτερες δουλειές, καλύτερους μισθούς, ασφάλεια. Τι πέτυχε: Η μεσαία τάξη κατάντησε να ζει με κουπόνια, κουπόνια για το σούπερ μάρκετ, κουπόνια για βενζίνη. Δεν νομίζω ότι αυτό υποσχέθηκε στη μεσαία τάξη. Εμείς επιβαρύναμε τη μεσαία τάξη και έκανα την αυτοκριτική μου αλλά ήμασταν σε μνημόνιο, είχαμε τρόικα και περιορισμούς, αλλά ο κ. Μητσοτάκης χωρίς υποχρεώσεις τι έκανε;».Απάντησε όμως και για τη φορολογία: «Ο μέσος όρος της φορολογικής επιβάρυνσης συνολικά είναι 2,8 δισ. παραπάνω από ό,τι επί των ημερών μας και αυτό οφείλεται στην έμμεση φορολογία». Χαρακτήρισε “τραμπική” την αμφισβήτηση των στοιχείων του ΟΟΣΑ που δείχνουν ότι ο μέσος πραγματικός μισθός το 2022 μειώθηκε κατά 7,5% και προσέθεσε: «Οι χώρες που έχουν αναλογία πάνω από 60% προς 40% έμμεσων και άμεσων φόρων είναι τριτοκοσμικές. Η άμεση φορολογία είναι δίκαιη, η έμμεση δεν είναι γιατί είτε έχεις είτε δεν έχεις θα πληρώσεις τα ίδια. Στα τρόφιμα έχουμε 14% πληθωρισμό. Έχουμε μία κρατική αισχροκέρδεια. Είχαμε 4,5 δισ. παραπάνω έσοδα το 2022 από την έμμεση φορολογία. Άρα θα έπρεπε να μειωθεί η έμμεση φορολογία όπως και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες».

Μείωση έμμεσων φόρων από την αρχή της διακυβέρνησης

Υπογράμμισε ότι από τα πρώτα μέτρα της διακυβέρνησής του θα είναι «η μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ στα καύσιμα. «Η κυβέρνηση διατηρεί υψηλά τον ΦΠΑ και έτσι κάνει αναδιανομή. Που πάνε τα 4,5 δισ.; Τα δίνει για επιδοτήσεις και καταλήγουν ξανά σε σούπερ μάρκετ, σε εταιρείες ενέργειας σε εταιρείες καυσίμων. Η ακρίβεια είναι εισαγόμενη αλλά η αισχροκέρδεια είναι ελληνική. Η Ελλάδα έχει την ακριβότερη τιμή στην χονδρική της ενέργειας» σημείωσε.

Τέλος, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ήταν κατηγορηματικός ότι η αύξηση του κατώτατου μισθού όπως και η 13η σύνταξη είναι εξαγγελίες που τις αντέχει η ελληνική οικονομία, ενώ για την μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ ανέφερε ότι δεν τίθεται καν θέμα επιβάρυνσης απλώς το δημόσιο θα έχει μικρότερα έσοδα από τα 4,5 δισ. ευρώ που είχε το 2022.

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Η πλειοδοσία είναι από την πλευρά Μητσοτάκη, σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ ο πραγματικός μισθός μειώθηκε κατά 7,5% και τώρα υπόσχεται 1.500 ευρώ μέσο μισθό. Εμείς μιλήσαμε από την αρχή για 880 ευρώ και για τιμαριθμική αναπροσαρμογή. Ο μέσος μικρομεσαίος επιχειρηματίας μπορεί να το αντέξει γιατί γνωρίζει ότι θα αυξηθεί ο τζίρος του. Κάποιες επιχειρήσεις έντασης εργασίας όπως αυτή που επισκέφθηκε ο κ. Γεωργιάδης και τρομοκρατούσαν τους υπαλλήλους για να ψηφίσουν ΝΔ, ναι έχουν θέμα αν αυξηθεί ο κατώτατος μισθός, αλλά πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε. Τα 880 και το ξεπάγωμα των τριετιών τα αντέχει η ελληνική οικονομία. Η πραγματική οικονομία στενάζει εξαιτίας της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας. Δεν είναι θέμα ταμπού για την ελληνική οικονομία το θέμα του κατώτατου μισθού».

Για το θέμα της λειτουργίας κρατικής τράπεζας απάντησε: «Θέλουμε να υπάρχει ένας δημόσιος πυλώνας στο τραπεζικό σύστημα. Η μέση μεσαία επιχείρηση, το 96% του συνόλου, δεν μπορεί να δανειστεί και τα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης πηγαίνουν ξανά στις ίδιες επιχειρήσεις. Το Δημόσιο στην Εθνική Τράπεζα έχει ένα ποσοστό που αν ασκήσει τα δικαιώματά του μπορεί να ορίσει το μάνατζμεντ, να πάρει τη διοίκηση και να ενισχύει την πραγματική οικονομία».

Για τη ΔΕΗ είπε ότι το ελληνικό Δημόσιο πρέπει να ανακτήσει το 51% των μετοχών και προσέθεσε: «Εμείς κρατήσαμε τον έλεγχο της ΔΕΗ όπως και του ΑΔΜΗΕ, τα ιδιωτικοποίησε ο κ. Μητσοτάκης παρά τη διεθνή ενεργειακή κρίση. Η ΔΕΗ δεν ήταν αγία αλλά επί ΣΥΡΙΖΑ και μνημονίου δεν αυξήθηκε ούτε 1 ευρώ το ρεύμα».

Ο κ. Μητσοτάκης θα λογοδοτήσει για τα εξοπλιστικά

Για τα εξοπλιστικά ανέφερε: «Ο κ. Μητσοτάκης θα απολογηθεί για την πολιτική του στα εξοπλιστικά. Έδωσε 15 δισ. για εξοπλιστικά, περισσότερα από την περίοδο των σκανδάλων Τσοχατζόπουλου χωρίς ούτε ένα ευρώ στην ελληνική πολεμική βιομηχανία, είναι δυνατόν;». Δεν απάντησε για το αν θα κάνει εξεταστική αλλά επανέλαβε ότι θα γίνει έλεγχος και προσέθεσε: «Θα διεκδικήσουμε από τους φίλους μας τους Γάλλους ένα σημαντικό μέρος του πρότζεκτ των Ραφάλ να γίνει από την Ελληνική Βιομηχανία».

Για τον φράχτη στον Έβρο ανέφερε: «Το 2015 υπήρχε ο φράχτης αλλά δεν μας έσωσε. Το μεταναστευτικό είναι πιο περίπλοκο, αν μπορούσε να αντιμετωπιστεί με φράχτες θα το είχαμε αντιμετωπίσει και εμείς και αλλού. Αν με βάση τα επιχειρησιακά σχέδια κριθεί ότι πρέπει να επεκταθεί δεν θα το αρνηθούμε. Αλλά το προσφυγικό- μεταναστευτικό χρειάζεται αλλαγή πολιτικής σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Σε ερώτηση για τα ελληνοτουρκικά και το ενδεχόμενο συνεκμετάλλευσης με την Τουρκία απάντησε: «Αν δεν λυθεί η κρίσιμη και μεγάλη διαφορά για την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα πώς θα πάμε σε συνεκμετάλλευση; Πρώτα θα ορίσουμε ποια είναι τα σύνορά μας και μετά θα συζητήσουμε για συνεκμετάλλευση. Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια ζήσαμε ένταση με την Τουρκία, μετά τον σεισμό στη γείτονα έχει καταλαγιάσει. Μετά τις εκλογές και στις δύο χώρες θα έχουμε δυνατότητες αλλά και δυσκολίες, γιατί ναι μεν η Τουρκία έχει μειώσει τη ρητορική της αλλά δεν έχει φύγει από τις διεκδικήσεις της που είναι εκτός του διεθνούς δικαίου. Η Ελλάδα πρέπει να βάλλει τη δική της ατζέντα. Η τελωνειακή ένωση Τουρκίας-ΕΕ πρέπει να συνδεθεί με την προοπτική παραπομπής των ελληνοτουρκικών διαφορών στη Χάγη με τις δύο κόκκινες γραμμές που βάζουμε, ότι δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες και δεν αμφισβητείται το δικαίωμα άμυνας των νησιών».

Τέλος για το αν θα σταματήσουν οι έρευνες για υδρογονάνθρακες απάντησε: «Η προοπτικές αξιοποίησης είναι πεπερασμένες. Αν πάντως υπάρξουν από τις έρευνες κοιτάσματα θα αξιοποιηθούν. Ωστόσο η Ελλάδα θα πρέπει να προσανατολιστεί προς της Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας».
Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η επιστολική ψήφος και πώς λειτουργεί

Όλες οι λεπτομέρειες

Αυγέρη: Τι απαντά η κυβέρνηση στην δήλωση κόλαφο της ΕΕΔΑ για το σκάνδαλο των...

Την ανακοίνωση καταπέλτη της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις προσπάθειες φίμωσης της ΑΔΑΕ για το...

Κόλαφος η ΕΕΔΑ: Παρεμπόδιση της ΑΔΑΕ από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη στη διερεύνηση του σκανδάλου...

Μια πραγματική ανακοίνωση-καταπέλτη εξέδωσε Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου* (ΕΕΔΑ) για τις Ανεξάρτητες Αρχές και την προσπάθεια παρεμπόδισης του έργου τους από...

Βάζουν ταφόπλακα στο εθνικό έγκλημα!

Ετοιμάζονται να «ξεπλύνουν» τους εμπλεκόμενους στο τεράστιο σκάνδαλο των εξοπλιστικών!Η Ελλάδα απειλείται, ο Έλληνας βουλιάζει στην ανέχεια, αλλά οι μίζες των εκατομμυρίων, θα μείνουν...

Μια… νέα Ελλάδα βλέπει ο Μητσοτάκης

Στην ομιλία του στην ολομέλεια της συνόδου της 28ης Διάσκεψης των Μερών της Σύμβασης του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή που διεξάγεται στο Ντουμπάι,...

Στο ναδίρ οι ελληνορωσικές σχέσεις!

Πώς φτάσαμε στην ολική ρήξη με τη Μόσχα

Προκλητική απόφαση Κεραμέως: Εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων μετά τις ευρωεκλογές!

Είναι πλέον κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση άρον-άρον αποφάσισε να προχωρήσει στη διαδικασία επιστολικής ψήφου στις επερχόμενες εκλογές επιχειρώντας να διατηρήσει τα...

Εξακολουθεί να «φυλλορροεί» ο ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο σήμερα αποχώρησαν σχεδόν 300 στελέχη και μέλη τοπικών...

Μία ημέρα μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης του ονόματος της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που...

Δεν υπάρχει τιμωρία στον παράδεισο…

Άκουγα χθες σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ τη μάνα ενός 15χρονου, που συνελήφθη επειδή μαζί με 2-3 ακόμη συνομήλικούς του έδειραν και λήστεψαν τον υποδιευθυντή ενός...

Δομικές αλλαγές στην Πολιτική Προστασία – Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο Κικίλια

Ο Βασίλης Κικίλιας κατέθεσε στην Βουλή για διαβούλευση το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, όλες τις αλλαγές στην Πολιτική Προστασία με γνώμονα την ασφάλεια...

Κασσελάκης σε Γεραπετρίτη: Διάλογος με την Τουρκία σε 4 στρατηγικούς άξονες, για να εξυπηρετούν...

Με τον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη συναντήθηκε το πρωί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από την τομεάρχη Εξωτερικής Πολιτικής, Ρένα Δούρου και...

«Άφησα πίσω μου αυτό το συμβάν», είπε ο Μητσοτάκης για το «άκυρο» του Σούνακ

Με αφορμή την παρουσία του στο Ντουμπάι για τη Σύνοδο των COP28 για το κλίμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στο Bloomberg, όπου ένα...

Τη Δευτέρα στις 19:00 τα επίσημα αποκαλυπτήρια των «11» με το νέο τους όνομα

Οι διεργασίες στο εσωτερικό της ομάδας των «11» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πυρετώδεις, με φόντο την εκδήλωση της Δευτέρας, όπου στις 19:00...

Τέμπη: Επιστολή-βόμβα της Ζωής Κωνσταντοπούλου προς το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής με σοβαρές καταγγελίες

Με νέα της επιστολή προς το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και μέλος της εξεταστικής επιτροπής για «τη διερεύνηση του...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα μαχαίρια γνωστό ζευγάρι επιχειρηματιών για την περιουσία έπειτα από 10 χρόνια γάμου

Επεισοδιακός -και καθόλου «βελούδινος»- είναι ο χωρισμός γνωστού ζευγαριού επιχειρηματιών που, έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση παιδιών, βρίσκεται στα «μαχαίρια»...

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το νέο κατακίτρινο σπίτι της

Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχθηκε το Δεκέμβριο, τον καλύτερο μήνα του χρόνου όπως έγραψε στο καινούργιο της σπίτι, στο οποίο μετακόμισε μόλις, μαζί με το...

Ζαχάροβα: Αυτός είναι ο διοικητής του τάγματος Αζόφ που έδωσε εντολή για τον βομβαρδισμό ελληνικού χωριού

Ανακοίνωση για την ταυτοποίηση του διοικητή του Τάγματος Αζόφ ο οποίος σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ήταν το πρόσωπο που έδωσε εντολή για τον βομβαρδισμό...

Σκληρή ταξιδιωτική οδηγία των Βρετανών για την Ελλάδα!

Είναι η δεύτερη μέσα σε δύο εβδομάδες - Να είναι τυχαίο το χρονικό σημείο άραγε;

Δέσποινα Παπαδοπούλου: Μια χούφτα άνθρωποι στην κηδεία της συζύγου του δικτάτορα

Οπως έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ξεχασμένη απ' όλους σ' ένα διαμέρισμα 80 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Ερυθραία, συντροφιά με τις φωτογραφίες...

Έξαλλη με ταμία καταστήματος η Φαίη Σκορδά: «Μου γύρισε το μάτι, δεν καταλαβαίνετε τι της έκανα»

Η ερώτηση μιας εργαζόμενης σε κοσμηματοπωλείο στην Φαίη Σκορδά, στάθηκε αρκετά για να βγάλει έξω από τα ρούχα της την γνωστή παρουσιάστρια, όπως η...

Οργή των φωτορεπόρτερ για τον Γεραπετρίτη: «Απαράδεκτη συμπεριφορά»

Την οργή και την έντονη αντίδρασή τους εκφράζουν οι φωτορεπόρτερ μέσω επιστολής διαμαρτυρίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη καταγγέλοντας απαξιωτική συμπεριφορά από τον Γιώργο Γεραπετρίτη.Όπως τονίζουν...

Βουλγαρία: Xρυσωρυχείο απειλεί τον Έβρο

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί κάνει η πρωτοβουλία «Rodopi Guardians» από τη Βουλγαρία, με επιστολή της στην οποία αναφέρει τη δημιουργία μεγάλου χρυσωρυχείου στα...

Mας… την έσκασαν η Δήμητρα Ματσούκα και o Πέτρος Κόκκαλης!

Κόντρα στις πληροφορίες που ήθελαν τον γάμο τους να τελείται στις 7 Δεκεμβρίου, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης άλλαξαν την ημερομηνία και...

Μια κούκλα με απλό και σικ νυφικό η Δήμητρα Ματσούκα – Φωτογραφίες από τον γάμο με τον Κόκκαλη

Με μόλις 60 καλεσμένους, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ενώθηκαν σήμερα με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου...

Κλείνει το παράνομο τζαμί στα Μέγαρα!

Έπιασε τόπο η αποκάλυψη της «δημοκρατίας» για το μεγαλύτερο τζαμί της χώρας μετά αυτό του Βοτανικού, το οποίο χωρίς καμία άδεια λατρευτικού χώρου άνοιξε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τίτλοι τέλους για Ντούα Λίπα και Ρομέν Γαβράς

Άδοξο τέλος είχε η σύντομη σχέση της Ντούα Λίπα και του Ρομέν Γαβράς, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους.Μετά από οκτώ μήνες παθιασμένης κοινής πορείας η 28χρονη...

Κλείνει το παράνομο τζαμί στα Μέγαρα!

Έπιασε τόπο η αποκάλυψη της «δημοκρατίας» για το μεγαλύτερο τζαμί της χώρας μετά αυτό του Βοτανικού, το οποίο χωρίς καμία άδεια λατρευτικού χώρου άνοιξε παράνομα στα Μέγαρα.Σύμφωνα με πληροφορίες,...

Δείτε πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Σε 15 σημεία σε όλη την επικράτεια θα βρίσκονται σήμερα οι Κινητές Μονάδες Υγείας του ΕΟΔΥ για να κάνουν rapid test σε όσους πολίτες το επιθυμούν.Για την έκδοση πιστοποιητικού...

Τραγωδία στη Γαλλία με νεκρό οπαδό της Ναντ

Από μαχαιριές πριν το ματς με τη Νις