Κανελλόπουλος και στο βάθος… Καρατζαφέρης!

Ο πρόεδρος του ΕΑΝ αυτοπροβάλλεται ως το νέο και άφθαρτο πρόσωπο στα πολιτικά πράγματα, όμως ο στενός πυρήνας των συνεργατών του παραπέμπει στο ΛΑΟΣ

Must Read

Εχοντας κατορθώσει να γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα μέσω της σύμπραξής του με τον Ηλία Κασιδιάρη, ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος προχωρά με βήμα ταχύ στη συγκρότηση του κόμματός του εν όψει των επερχόμενων εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο ίδιος διαφημίζει τον εαυτό του ως «το νέο και άφθαρτο στα πολιτικά πράγματα», όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Η αποκάλυψη των προσώπων-κλειδιών που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» το κόμμα ΕΑΝ αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως πίσω από το κόμμα του Αναστάσιου Κανελλόπουλου υπάρχουν άνθρωποι του Γιώργου Καρατζαφέρη αλλά και της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «δημοκρατίας», οι δύο «σωματοφύλακες» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου είναι ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος και ο Θεόδωρος ΠαναγιωτόπουλοςΟ πρώτος είναι απόστρατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει διευθυντής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Οι πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Χριστοδουλόπουλο να διατηρεί ακόμα και σήμερα άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον οποίο αντιλαμβάνεται ως πολιτικό του μέντορα.

Το έτερο πρόσωπο-κλειδί στο κόμμα Κανελλόπουλου είναι ο κουμπάρος του Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος. Ο ίδιος εργάζεται ως ασφαλιστής, όμως το μεράκι της πολιτικής είναι αυτό που τον… καθοδηγεί. Ο κ. Παναγιωτόπουλος εμφανίζεται ως ο στενότερος συνεργάτης του Κανελλόπουλου και ως υπεύθυνος κατάρτισης των ψηφοδελτίων του κόμματος. Η κόρη του, μάλιστα, Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου είναι στέλεχος της Ν.Δ. και υποψήφια στις εκλογές του 2023 στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας.

Οπως πληροφορούμαστε, η ύπαρξη των δύο αυτών προσώπων στον κλειστό πυρήνα του Αναστάσιου Κανελλόπουλου, όπως άλλωστε και οι επιλογές που έκανε ο ίδιος με την υποψηφιότητα του Αστέριου Ροντούλη αλλά και του Γιώργου Αϊβαλιώτη, έκαναν μια σειρά στελεχών που ήταν έτοιμα να συνεργαστούν με το κόμμα να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με τους ίδιους, οι σχέσεις που αναπτύσσονταν μεταξύ ΛΑΟΣ, Ν.Δ. και ΕΑΝ ήταν πάρα πολλές για να θεωρηθούν ως τυχαία γεγονότα. «Ο Καρατζαφέρης εδώ και μήνες στηρίζει με κάθε τρόπο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και όλως τυχαίως το κόμμα Κανελλόπουλου, που πέρασε τον σκόπελο του Αρείου Πάγου παρά την ταύτιση με τον Κασιδιάρη, στελεχώνεται από ανθρώπους του ΛΑΟΣ και στελέχη της δεξιάς πολυκατοικίας» είπε χαρακτηριστικά στη «δημοκρατία» άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για τις διεργασίες που συντελούνται στα δεξιά της Ν.Δ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This