Αυτογκόλ Τσίπρα με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο

Must Read

Σε πολιτική σύγχυση φαίνεται πως βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επιμένει να κάνει χαβαλέ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε… ταξί, ξεχνώντας, όμως, πως και ο ίδιος στο συγκεκριμένο «χόμπι», το οποίο πληρώνει ακριβά ο λαός, έχει βεβαρημένο παρελθόν. «Συγγνώμη που άργησα. Δεν ήρθα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρτα, διατηρώντας έτσι το θέμα του αεροσκάφους ψηλά στην πολιτική αντιπαράθεση.

Το παρελθόν του Αλέξη Τσίπρα με το πρωθυπουργικό σκάφος ανέδειξε στο χθεσινό φύλλο της και η εφημερίδα «δημοκρατία», θυμίζοντας πως ο ίδιος όταν ήταν πρωθυπουργός είχε χρησιμοποιήσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για τις προεκλογικές εκστρατείες του. Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να μην το έκανε με το θράσος που το κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως θα έπρεπε στο συγκεκριμένο θέμα να είναι πιο προσεκτικός και πιο μετρημένος.

Την υπενθύμιση που έκανε η «δημοκρατία», άλλωστε, για τα ταξίδια του Αλέξη Τσίπρα «κόπιαρε» χθες και η Ν.Δ., η οποία πήρε αυτούσια το δημοσίευμα της εφημερίδας για να επιτεθεί στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια, το κόμμα της Πειραιώς σε κανένα σημείο δεν ανέφερε πως αυτό είναι θέμα που αποκάλυψε η «δημοκρατία». Κάτι τέτοιο, βέβαια, ήταν αναμενόμενο, καθώς η Ν.Δ. δεν… συγχωρεί τους δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης που δεν λειτουργούν ως «αχυράνθρωποι» και «πιστόλια» της.

Με λίγα λόγια, αν επικαλούνταν την εφημερίδα «δημοκρατία» που τόσο έχουν πολεμήσει, θα χαλούσαν το βολικό αφήγημα που έχουν στήσει εις βάρος του ομίλου εδώ και χρόνια, εξαπολύοντας λάσπη, ψεύδη, συκοφαντίες και επιθέσεις.

Σημειώνεται πως η «δημοκρατία» υπενθύμισε χθες ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε χρησιμοποιήσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε τρεις περιπτώσεις, μία εκ των οποίων το 2016, για να παραστεί στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο, σε μια πτήση που κράτησε 27 ώρες.

DHT_0605_001_CMYK (1)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This