Ο Άδωνις «κάρφωσε» τον Μητσοτάκη και για την παρακολούθηση Φλώρου – Χατζηδάκη!

«Αν θέλουμε να μαθαίνουμε τους λόγους που παρακολουθεί η ΕΥΠ τα τηλέφωνα, να τις πούμε φανερές υπηρεσίες και όχι μυστικές», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης με το γνωστό προκλητικό του ύφος

Must Read

Σε κατάσταση πανικού βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, καθώς, στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, όχι απλώς παραδέχθηκε «ωμά» τις παρακολουθήσεις, αλλά, σε έξαλλη -ως συνήθως- κατάσταση, έφτασε στο σημείο να τις δικαιολογήσει.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης, όταν… στριμώχτηκε από τη Ράνια Τζίμα και τον Σωκράτη Φάμελλο για τον λόγο της παρακολούθησης, ειδικά του αρχηγού του στρατού, Κωνσταντίνου Φλώρου, ο ίδιος, επικαλούμενος τους θεσμούς και την δικαιοσύνη, τις χαρακτήρισε νόμιμες. Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Θεσσαλονίκης, στην οποία χαρακτήρισε «κατάντια» τις υποκλοπές, καθώς, όπως ανέφερε, θα ήθελε να είναι σε μια χώρα η οποία δεν παρακολουθεί τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, γιατί αυτό είναι θέμα εθνικής ασφάλειας και αυτό είναι κατάντια και ευθύνη Μητσοτάκη για την Ελλάδα.

Ωστόσο, ο Άδωνις Γεωργιάδης, απτόητος, σημείωσε: «Η υπόθεση είναι στην ελληνική Δικαιοσύνη. Όταν αυτή αποφανθεί θεσμικά, θα σχολιάσω. Η παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του υπουργού Χατζηδάκη ή οποιουδήποτε άλλου έχει ακουστεί, έχει γίνει από την ΕΥΠ με τη νόμιμη διαδικασία. Αν θέλουμε να μαθαίνουμε τους λόγους που παρακολουθεί η ΕΥΠ τα τηλέφωνα, να τις πούμε φανερές υπηρεσίες και όχι μυστικές», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσπαθώντας, πανικόβλητος, να «αποκρούσει» τα  πιεστικά ερωτήματα της δημοσιογράφου.

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο Γιάννης Πρετεντέρης, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον υπουργό να βγει από τη… γωνία όπου είχε στριμωχτεί, λέγοντας «ας σταματήσει η εξεταστική επιτροπή», με τη Ράνια Τζίμα να τον αναγκάζει να αλλάξει πλήρως «ρότα», πετώντας την μπάλα στην εξέδρα…

  • Δείτε το σχετικό απόσπασμα:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This