Τζανακόπουλος για exit poll: «Η ΝΔ προτιμά καλπονοθευτικά συστήματα»

Must Read

Παρά τις… ασφυκτικές πιέσεις που δέχτηκε, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απέφυγε να πει το παραμικρό για την επόμενη μέρα, όταν ρωτήθηκε για την άποψή του για το εκλογικό αποτέλεσμα με βάση τα πρώτα exit polls, τονίζοντας πως τα συμπεράσματα ορίζονται από τα πραγματικά αποτελέσματα.

«Είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ο κ. Μητσοτάκης τι θα κάνει τη διερευνητική εντολή. Δεν έχουμε δει καν τα τελικά αποτελέσματα. Κάθε κόμμα που κατεβαίνει σε εκλογές διεκδικεί την πρωτιά. Είναι μια διαφορετική πολιτική εικόνα αν η διαφορά είναι στις 5 μονάδες κι αν είναι στις 8-10 μονάδες. Τα συμπεράσματα φτιάχνονται από πραγματικά αποτελέσματα», είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στο πάνελ του ALPHA.

«Είναι οι πρώτες εκλογές με την απλή αναλογική. Στην Ελλάδα φαίνεται ότι η ΝΔ προτιμά καλπονοθευτικά συστήματα. Είναι δικαίωμά της. Πλήγμα για τη Δημοκρατία το ότι δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η απλή αναλογική είναι το καλύτερο εκλογικό σύστημα», πρόσθεσε κατόπιν.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This