Ο θλιβερός Φλωρίδης έβρισε χυδαία 342.506 ψηφοφόρους

Χαρακτήρισε «διαβόλους» όσους ψήφισαν ΝΙΚΗ και Πλεύση Ελευθερίας, ενώ συντάχτηκε απόλυτα με το αφήγημα Μητσοτάκη για τις δεύτερες κάλπες

Must Read

O Γιώργος Φλωρίδης αποτελεί εδώ και χρόνια ένα ζόμπι της πολιτικής. Με λόγο άλλης εποχής και εμμονές που δεν θα έπρεπε να χαρακτηρίζουν έναν πρώην υπουργό, ο ίδιος έχει επιλέξει να «ανασταίνεται» και να παρεμβαίνει στα δημόσια πράγματα μονάχα όταν η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τα βρίσκει σκούρα.

Οι επιτελάρχες του Μαξίμου, που ξέρουν να μετράνε πρόσωπα και καταστάσεις, το έχουν εκτιμήσει καλά και γι’ αυτό έχουν αφήσει τον Φλωρίδη στα μετόπισθεν και αναξιοποίητο να κάνει τη βρόμικη δουλεία για χάρη του Κυριάκου. Ο κύριος Φλωρίδης στην προσπάθειά του να γίνει αρεστός στο επιτελείο του Μαξίμου έχει ανά διαστήματα επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, έχει χτυπήσει τον πολιτικό χώρο του, το ΠΑΣΟΚ, ενώ κάθε φορά δεν παραλείπει να… θαυμάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτή τη φορά, όμως, ο κ. Φλωρίδης ξεπέρασε ακόμα και το δικό του χαμηλό όριο και αποφάσισε να κάνει τη βρόμικη δουλεία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιχειρώντας να διεισδύσει και στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, καθυβρίζοντας 342.000 Ελληνες και Ελληνίδες.

Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε «μουτζαχεντίν», «Ταλιμπάν» και «τζιχαντιστές» τους ψηφοφόρους τους κόμματος Νίκη αλλά και της Πλεύσης Ελευθερίας, υβρίζοντας με σκαιό τρόπο τους ψηφοφόρους του πρώτου κόμματος. «Αυτοί δεν είναι του Θεού, είναι του διαβόλου» είπε με παραληρηματικό τρόπο κατά των ανθρώπων που δεν εμβολιάστηκαν, κατά της Εκκλησίας και του Αγίου Ορους. Ο ίδιος, μάλιστα, για να δέσει το αφήγημά του έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως δήθεν ορισμένα συμφέροντα έχουν εξαπολύσει πόλεμο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Θέλουν να βάλουν χέρι στα φράγκα που έχει η χώρα»

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μία απόπειρα η οποία εξελίσσεται από τα περιτρίμματα αυτά και τα θραύσματα του αντιμητσοτακικού μετώπου να περιορίσουν τη δυνατότητα του Μητσοτάκη να πάρει αυτοδυναμία» είπε και συνέχισε: «αφού απέτυχαν όλα αυτά τα πολιτικά εργαλεία του ολιγαρχισμού απέναντι στον Μητσοτάκη, τον οποίο θέλουν να περιορίσουν, να τον κοντύνουν, να μοιραστούν την πολιτική εξουσία, να βάλουν χέρι στα φράγκα που έχει η χώρα, τώρα ξαφνικά ο Μητσοτάκης μπορεί να γίνει παντοδύναμος, οπότε ας τον κοντύνουμε όσο μπορούμε και ας στρέψουμε τη συζήτηση για το αν στον χώρο της αντιπολίτευσης ο ένας θα πάρει 14 και ο άλλος θα πάρει 15».

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός δεν παρέλειψε μέσα στο φαντασιακό του να χωρέσει κάπου και τη Ρωσία, επενδύοντας στο αντιρωσικό μένος που επικρατεί στις τάξεις της κυβέρνησης και κατηγορώντας μονές πως παίζουν το παιχνίδι της Μόσχας. Στο τέλος, φυσικά, ο κ. Φλωρίδης συντάχθηκε και με το αφήγημα της Ν.Δ., ζητώντας και αυτός με τη σειρά του οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας να μην πιστέψουν πως η νίκη της 25ης Ιουνίου είναι δεδομένη.

Χαρακτήρισε, μάλιστα, «παραμύθι» το αφήγημα ότι ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να γίνει παντοδύναμος, καλώντας τους πολίτες της Αθήνας να ξυπνήσουν και να καταλάβουν το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος του Μητσοτάκη. Για όποιον έχει απορία, η αλήθεια είναι πως ούτε ο Ακης Σκέρτσος δεν θα διανοείτο να μιλήσει με τέτοια λόγια….

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This