Ψυχρολουσία για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας!

Κομμένα τα προεκλογικά κονδύλια για τις συγκεντρώσεις, ανακοίνωσε ο γραμματέας της Ν∆ Παύλος Μαρινάκης

Must Read

Μετά το πανηγυρικό κλίμα για τη μεγάλη εκλογική νίκη της και τη ζεστή ατμόσφαιρα που κυριάρχησε στη συγκέντρωση βουλευτών και υποψήφιων βουλευτών την Κυριακή το βράδυ στην Πειραιώς όσο τους μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήρθε η ψυχρολουσία!

Μόλις έφυγε ο κ. Μητσοτάκης, που έπαιξε τον ρόλο του «καλού», ανέλαβε τα δύσκολα ο γραμματέας της Ν.Δ. Παύλος Μαρινάκης (φωτο), που έπαιξε τον ρόλο του «κακού»! Στην προσπάθειά του να τους κινητοποιήσει για να μην επαναπαυτούν στις δάφνες της νίκης, τους είπε ότι «κρίνεστε όλοι» από την αρχή και ανάλογα με το πόσο θα κινητοποιηθούν στη νέα προεκλογική περίοδο, ενώ τους κάλεσε να αρχίσουν μόνοι τους να οργανώνουν στις περιφέρειές τους προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Και μέχρι εδώ δεν υπήρξε καμία αντίδραση, αφού και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έχει πει τις τελευταίες ημέρες -για να αποτρέψει τον εφησυχασμό τους- ότι θα υπάρξει ομάδα που θα παρακολουθεί το πόσο θα δραστηριοποιηθούν οι υποψήφιοι και αναλόγως θα αξιολογηθούν και για τα νέα ψηφοδέλτια και μετά τις εκλογές για τη συμμετοχή τους στην κυβέρνηση. Ομως, οι βουλευτές και οι υποψήφιοι βουλευτές έπαθαν «σοκ» μόλις άκουσαν τον Παύλο Μαρινάκη να τους λέει ότι τις συγκεντρώσεις που θα κάνουν θα τις πληρώνει καθένας μόνος, με δικά του χρήματα και χωρίς οικονομική βοήθεια από το κόμμα.

Τους είπε επίσης ότι από τον αριθμό των συγκεντρώσεων καθενός θα κριθεί και η νέα υποψηφιότητά τους. Αμέσως υπήρξαν αναστάτωση, αντίδραση και γκρίνια. Κυρίως γιατί, όπως έλεγαν, είχαν «στεγνώσει» οικονομικά από την προηγούμενη εκστρατεία, που ήταν και πολύμηνη, αφού, ως γνωστόν, εδώ και πολλούς μήνες, σχεδόν από το περασμένο φθινόπωρο, η πολιτική ζωή της χώρας βρισκόταν σε προεκλογικούς ρυθμούς.

Ο γραμματέας της Ν.Δ., όμως, ήταν ανένδοτος. Δεν δέχτηκε κουβέντα, παρά τις αντιδράσεις, διαμηνύοντάς τους να κάνουν οπωσδήποτε όσο πιο πολλές συγκεντρώσεις μπορούν και να καλύψουν και τα έξοδα. Και, για του λόγου το αληθές, ήδη στη Ν.Δ. έχει συγκροτηθεί ομάδα παρακολούθησης της δραστηριότητας των βουλευτών. Καρότο και μαστίγιο!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This