Η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου ψήφισε την άρση της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη

Ακολουθεί η Ολομέλεια πιθανόν την 1η Ιουνίου

Must Read

Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και ξυλοδαρμό της δικηγόρου και στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Ελένης Χρονοπούλου.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων έγινε κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία του κατηγορούμενου Ευρωβουλευτή.

Βάσει διαδικασίας, αύριο Τετάρτη, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα, αναμένεται να ανακοινώσει ότι η Ολομέλεια θα διεξάγει την τελική ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας, την Πέμπτη 1η Ιουνίου.

Πρόσφατα, η δικηγόρος του Αλέξη Γεωργούλη αποκάλυψε ότι είχε αποστείλει συνολικά τέσσερις επιστολές, τόσο προς την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όσο και προς την Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων, μέσω των οποίων ζητούσε την επίσπευση των διαδικασιών της άρσης ασυλίας του.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This