«Δεν μπορεί να μην ξέρουν ούτε τα βασικά…» – Η Τσαπανίδου για την «ανάρτηση μνημείο μαθηματικής αλχημείας» του Σκέρτσου

«Πάλι καλά που ο κ. Σκέρτσος δεν μας πρότεινε να αυξηθεί κι άλλο ο ΦΠΑ, για να μειωθούν οι ανισότητες»

Must Read

Με μια αιχμηρή δήλωση η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου, απαντά στον εκπρόσωπο της ΝΔ και πρώην σύμβολο του ΣΕΒ Άκη Σκέρτσο, ο οποίος έκανε χθες μια ανάρτηση για τον ΦΠΑ, η οποία προκάλεσε σάλο και χαρακτηρίστηκε στο διαδίκτυο ως «μνημείο ασχετοσύνης», με την κ.Τσαπανίδου να προσθέτει σήμερα και το «μνημείο μαθηματικής αλχημείας».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στη ΝΔ, λέγοντας ότι «έχουν αποφασίσει να τερματίσουν την προπαγάνδα και σε αυτές τις εκλογές, ακόμη και με τον κίνδυνο της αυτογελοιοποίησης», ενώ κατηγόρησε τον Άκη Σκέρτσο και τους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «δεν διστάζουν να κοροϊδεύουν κατάμουτρα τον ελληνικό λαό, κάνοντας τη νύχτα, μέρα. Γιατί ο στόχος τους, είναι να κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους μεσαίους φτωχούς».

Επισημαίνει σε άλλο σημείο για την ανάρτηση Σκέρτσου: «Πάλι καλά που δεν μας πρότεινε και να αυξηθεί κι άλλο ο ΦΠΑ, για να μειωθούν οι ανισότητες. Οι «άριστοι» συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, δεν μπορεί να μην ξέρουν ούτε τα βασικά».

  • Αναλυτικά η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου:

«Έχουν αποφασίσει στη ΝΔ να τερματίσουν την προπαγάνδα και σε αυτές τις εκλογές, ακόμη και με τον κίνδυνο της αυτογελοιοποίησης.

Χθες βράδυ ο κ. Σκέρτσος, πρώην σύμβουλος του ΣΕΒ, με μια ανάρτηση μνημείο μαθηματικής αλχημείας, προσπάθησε να μας πείσει ότι η μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, θα ευνοήσει τα υψηλότερα εισοδήματα. Και ως γνωστόν, η ΝΔ ανατριχιάζει στην ιδέα να ευνοήσει τους πλούσιους, αλίμονο …

Πάλι καλά που δεν μας πρότεινε και να αυξηθεί κι άλλο ο ΦΠΑ, για να μειωθούν οι ανισότητες. Οι «άριστοι» συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, δεν μπορεί να μην ξέρουν ούτε τα βασικά.

Δεν μπορεί να μην ξέρουν ότι οι έμμεσοι φόροι είναι οι πιο άδικοι φόροι γιατί τα χαμηλά και μεσαία στρώματα διαθέτουν μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματός τους στις βασικές καθημερινές ανάγκες.

Προφανώς και το ξέρουν. Απλά δεν διστάζουν να κοροϊδεύουν κατάμουτρα τον ελληνικό λαό, κάνοντας τη νύχτα, μέρα.

Γιατί ο στόχος τους, είναι να κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους μεσαίους φτωχούς. Και θα μας πούνε κάθε δυνατή δικαιολογία για να το πετύχουν, αδιαφορώντας πλήρως για την αλήθεια και τη σοβαρότητα.

Όπως ακριβώς και ο Τραμπ. Πάλι καλά που ο κ. Σκέρτσος δεν μας πρότεινε να αυξηθεί κι άλλο ο ΦΠΑ, για να μειωθούν οι ανισότητες».

  • Αυτή είναι η επίμαχη ανάρτηση Σκέρτσου:

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This