Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Σκέρτσο, ζητώντας απόσυρση Σκυλακάκη από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ!

«Ο κ. Σκέρτσος, αντί να προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, οφείλει να απαντήσει στον κ. Σκυλακάκη και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ...»

Must Read

Οι σημερινές… αποκαλύψεις του Θεόδωρου Σκυλακάκη για τα προεκλογικά ψέματα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφορικά με το Πρόγραμμα Σταθερότητας της Νέας Δημοκρατίας, έδωσαν την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να βάλει για μια ακόμη φορά στο στόχαστρό του τον τέως πρωθυπουργό, σημειώνοντας ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και αυτό αποδεικνύεται λίγες μέρες πριν τις εκλογές».

Και με νεότερη ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σπεύδει να απαντήσει στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, ο οποίος επιχείρησε να καλύψει την γκάφα του τέως αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, σημειώνοντας τα εξής: «Ο κ. Σκυλακάκης σήμερα είπε ρητά ότι στο Μεσοπρόθεσμο δεν υπάρχουν προεκλογικές εξαγγελίες του προγράμματος της ΝΔ. Ο κ. Σκέρτσος αντί να προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα οφείλει να απαντήσει στον κ. Σκυλακάκη και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν αμφισβητεί αυτά που είπε ο κ. Σκυλακάκης, τότε να δηλώσει ο κ. Σκέρτσος ότι είναι προσωπικές του απόψεις και η ΝΔ να αποσύρει τον κ. Σκυλακάκη από τα ψηφοδέλτια της. Αλλά δεν θα το κάνουν, γιατί απλά είπε την αλήθεια. Αυτό δηλαδή που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και έναν μήνα. Ότι σχεδόν καμία εξαγγελία της ΝΔ δεν είναι στο πρόγραμμα σταθερότητας και ότι προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών με ψέματα».

Για την ιστορία, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας νωρίτερα στην ανάρτηση του ΣΥΡΙΖΑ για τον… μαρτυριάρη Σκυλακάκη, σημείωσε πως «παρακαλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να μην μας υπενθυμίζει τόσο συχνά πόσο αδιάβαστος, αλλά και πόσο ανεπίδεκτος μαθήσεως είναι».

Συγκεκριμένα, απαντώντας στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για έλλειψη κοστολόγησης του προγράμματος της ΝΔ, ο Άκης Σκέρτσος ανέφερε τα εξής: «Καταλαβαίνουμε πόσο τους έχει ενοχλήσει η προεκλογική αποκάλυψη της νέας επιχείρησης οικονομικής εξαπάτησης των πολιτών με το ακοστολόγητο πρόγραμμα των 83 δις ευρώ, όμως πάει πολύ να κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία για έλλειψη κοστολόγησης στο δικό μας πρόγραμμα. Για ευκολία, τους παραπέμπουμε στην ανακοίνωσή μας της 3ης Ιουνίου όπου όλα τα ζητήματα που θέτουν έχουν ήδη απαντηθεί εκτενώς. Εκεί αναφέρονται αναλυτικά με παραπομπές ανά σελίδα όλα τα μέτρα του προεκλογικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία και βεβαίως είναι ενταγμένα ως προς το δημοσιονομικό τους κόστος στο σχέδιο σταθερότητας 2023-2026 που έχει υποβληθεί στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Παρακαλούμε θερμά αυτή τη φορά να διαβάσουν την ανακοίνωση που επισυνάπτουμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This