Σάλος με την κυνική δήλωση Σταϊκούρα – Γι’ αυτό η ΝΔ δίνει κοψοχρονιά τα κόκκινα δάνεια στα funds!

Must Read

Ανατριχίλα προκαλεί η κυνική ομολογία του Χρήστου Σταϊκούρα για τη ΝΔ που δίνει «κοψοχρονιά» τα κόκκινα δάνεια στα funds.

Με πλήρη αναλγησία, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, κατά την διάρκεια της συνάντησής του με κατοίκους της Κομοτηνής, την Τετάρτη μίλησε για το ζήτημα των στεγαστικών δανείων των Παλιννοστούντων Ποντίων, ομολογώντας ότι τα δάνεια με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου θα περάσουν στα λεγόμενα «κοράκια».

«Εφόσον τα δάνεια μας πωλούνται πάμφθηνα στα funds, γιατί δεν μπορούν να πουληθούν σε εμάς το ίδιο φθηνά και να γίνει κούρεμα;» ρώτησε πολίτης τον πρώην υπουργό Οικονομικών και εκείνος απάντησε ότι δεν έχει στο μυαλό του δυνατότητα περισσότερων δόσεων…

«Είναι εύλογος αλλά άστοχος ο προβληματισμός σας» δήλωσε με κυνικό ύφος ο Σταϊκούρας προσθέτοντας ότι «αν γίνει αυτό, τότε θα σταματήσουν και οι άλλοι να πληρώνουν». Υποστήριξε μάλιστα ότι σε άλλες χώρες «υπάρχει πρόβλεψη μέχρι 24 δόσεων», «ούτε καν 36».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πολίτες που παρευρέθηκαν στη συνάντηση τόνισαν στον πρώην υπουργό Οικονομικών ότι δεν θέλουν να χρωστάνε και θέλουν να πληρώσουν!

Δείτε επίσης:

Δικηγόρος των funds και ο Μάντζος του ΠΑΣΟΚ! – Η απάντηση, οι αντιδράσεις και ο… χαρτοπόλεμος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This