Ίλιγγος στο πανελλήνιο από τις πιρουέτες του Άδωνι!

Πάλι μας άφησε άφωνους...

Must Read

«Αν και φίλος μου ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι πολιτικός απατεώνας» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της πολιτικής συζήτησης.

Αρχικά, ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον υποψήφιο με την «Ελληνική Λύση», Κωνσταντίνο Χήτα ανέφερε: «Εγώ ο ίδιος όταν μου έλεγαν για τη συμφωνία των Πρεσπών ανέβασα βίντεο -δύο βίντεο έχω ανεβάσει- ένα σε εκπομπή, πριν τις εκλογές του 2019 με τον κ. Φίλη που μου έκανε την ίδια ερώτηση, που του είπα ότι τη “Συμφωνία των Πρεσπών” υποχρεωτικά θα τη σεβαστούμε, δεν μπορεί να μπει βέτο, θα τους αποκαλούμε Βόρεια Μακεδονία, όταν είμαστε υπουργοί, δεν γίνεται αλλιώς. Δεύτερο βίντεο, που είμαι στο “Βελλίδειο”, μαζί με τον Στέργιο τον Καλόγηρο από την Βεργίνα, σε 2000 κόσμο και με ρωτάνε από κάτω: “Θα καταργήσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών αν γίνετε κυβέρνηση; Και λέω “Όχι, όποιος σας υπόσχεται ότι θα καταργήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι απατεώνας. Για ποιό λόγο; Διότι η “Συμφωνία των Πρεσπών” είναι μια διεθνής συμφωνία. Είναι υπερσυνταγματική. Αν έρθει μια ελληνική κυβέρνηση στο μέλλον και πει καταργώ τη “Συμφωνία των Πρεσπών” το μόνο που θα γίνει διεθνώς είναι τα Σκόπια να λέγονται Μακεδονία, τίποτ’ άλλο. Άρα, όποιος ισχυρίζεται στην Ελλάδα, στα αλήθεια και πάει και παίζει με τον πόνο τον Μακεδόνων… έρχεται λοιπόν ο φίλος μου ο Κυριάκος Βελόπουλος, πολιτικός απατεώνας μέγας και λέει “θα καταργήσω τη Συμφωνία των Πρεσπών”. “Δεν μας λες κι εμάς ρε Κυριάκο πώς θα την καταργήσεις για να το μάθουμε;”», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Σε εκείνο το σημείο ο υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική Λύση, κ. Κωνσταντίνος Χήτας, ρώτησε: «Πόσες παραβιάσεις έχουν κάνει οι Σκοπιανοί κ. Γεωργιάδη; Γιατί μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας από τον Μητσοτάκη δεν υπάρχει. Που πήγε εχθές στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας (…) γιατί χαρακτηρίζετε τον πρόεδρό μου. Οι χαρακτηρισμοί σας δεν είναι καλοί να ξέρετε. Που να μην ήταν και φίλος σας». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανταπάντησε: «Εμένα με προσβάλει που κοροϊδεύει τον κόσμο ανερυθρίαστα. Γιατί ακούστε τι είπατε… Οι παραβιάσεις. Οι παραβιάσεις δεν κρίνονται σε εμάς. Πρέπει να πας στο διεθνές δικαστήριο για να κριθούν οι παραβιάσεις». «Η αντίδραση της Ελλάδας ποιά ήτανε; Αντιδράσαμε; Άρα να μην πάμε; Δηλαδή να βγαίνουν οι Σκοπιανοί εδώ με το “Μακεδονία” και να μην αντιδράμε εμείς» αναρωτήθηκε ο κ. Χήτας. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This