Αυτοδύναμη εκχώρηση του Αιγαίου με συνταγή Μητσοτάκη

Must Read

Διχοτόμηση του Αιγαίου. Αυτή είναι η συνταγή των Μητσοτάκηδων για τις τουρκικές αξιώσεις, μια συνταγή που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ακολούθησαν τα παιδιά του Κυριάκος και Ντόρα.

Σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έλεγε ξεκάθαρα ότι το Αιγαίο θα μοιραστεί: «Η υφαλοκρηπίδα θα μοιραστεί λογικά. Εμείς θα πάρουμε το μεγάλο μέρος, οι Τούρκοι θα πάρουνε το μικρό. Και περίπου θα έχουμε συμφωνήσει και θα αφήσουμε το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης να χαράξει τη γραμμή».

Τις αδιανόητες θέσεις του πατέρα ακολούθησε ο γιος, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έστρωσε το χαλί για συμφωνία με την Τουρκία με αμοιβαίες υποχωρήσεις: «Μπορούμε να κάνουμε τέτοιου είδους συμφωνίες που απαιτούν ναι, θα το πω ανοιχτά, κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου να πετύχουμε λύσεις που είναι προς όφελος όλων».

Στην ίδια γραμμή και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για παραχώρηση ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων λέγοντας ότι η «Τουρκία έχει ακρογιαλιές πολλών χιλιομέτρων και έχει και δικαίωμα στο Αιγαίο» και ότι «δεν είναι ταμπού η συνεκμετάλλευση»!

@gipach.ftrts #fypgreece #fyp #Μητσοτάκης #κυριακοςμητσοτακης #ΝΔ #ντοραμπακογιαννη #turkaegean #αιγαιο #αιγαιοπελαγος #τουρκια ♬ πρωτότυπος ήχος – Archoikos

Η οικογένεια των Μητσοτάκηδων, αφού παραχώρησε ήδη τον όρο Turkaegean στους Τούρκους, «στρώνει» έδαφος για τα σχέδιά τους με την Άγκυρα και το τι θα ακολουθήσει αυτή την τετραετία…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This