Αγκαλιά με το εγγόνι της ψήφισε η Πόπη Τσαπανίδου

Must Read

Κρατώντας το εγγονάκι της στην αγκαλιά της η Πόπη Τσαπανίδου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα.

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μοιράστηκε τη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνόδευσε την ανάρτηση με λόγια του Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

Αλέξης Τσίπρας: «Στη σημερινή κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, που δίνει 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα, κρίνεται ποιος και πώς θα κυβερνήσει την επόμενη ημέρα, κρίνεται δηλαδή η ζωή μας για τα επόμενα 4 χρόνια, αλλά κρίνεται και η ποιότητα της δημοκρατίας. Κρίνεται αν την επόμενη ημέρα θα έχουμε μια κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία στη δημοκρατία και στο πολιτικό μας σύστημα. Αν θα έχουμε και ισχυρή αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παίξει αξιόπιστα αυτόν τον ρόλο, να στηρίξει τις ανάγκες της κοινωνίας, να εκπροσωπήσει την κοινωνική πλειοψηφία αλλά και να παίξει και έναν ρόλο εξισορροπητικό στο πολιτικό σύστημα και τη δημοκρατία. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σήμερα σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής δημοκρατία αύριο».

Δείτε επίσης:

Εκλογές 2023: Η μειωμένη συμμετοχή και η… έκπληξη στα Exit Polls – Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This