Αυτή η νέα υπουργός δεν θα πάει στην ορκωμοσία!

Αυτός ο λόγος την κρατά μακριά

Must Read

Χάνει την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης λόγω κορωνοϊού η Ειρήνη Αγαπηδάκη

Η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας δεν θα δώσει το παρών στην σημερινή ορκωμοσία, καθώς «χτυπήθηκε» από Covid. Η Ειρήνη Αγαπηδάκη ανακοίνωσε μέσα από ανάρτηση που έκανε στη σελίδα της στο Facebook ότι προβλήθηκε από κορωνοϊό. Η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισήμανε μάλιστα στην ανάρτησή της ότι δεν είχε κολλήσει κορωνοϊό τρία χρόνια τώρα, αλλά τελικά δεν το απέφυγε. Η Ειρήνη Αγαπηδάκη έκανε αναφορά και στη νέα θέση που της εμπιστεύθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι «είναι σπουδαία η τιμή που μου έκανε ο Πρωθυπουργός και θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να δικαιώσω την επιλογή του».

Τι ανέφερε η Ειρήνη Αγαπηδάκη στην ανάρτησή της:

«Τρία χρόνια δεν κόλλησα covid και τα κατάφερα τώρα. Μπράβο Φαίδων! Θα περάσει κι αυτό και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με αφοσίωση, όπως πάντα. Είναι σπουδαία η τιμή που μου έκανε ο Πρωθυπουργός και θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να δικαιώσω την επιλογή του. Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές και τη στήριξη, μου δίνουν δύναμη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This