Βελόπουλος: «Καλύτερη ζωή μόνο για τους ισχυρούς ολιγάρχες»

«Αυτή είναι η πραγματικότητα μετά τις εκλογές» λέει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

Must Read

Για «αντιφάσεις του πρωθυπουργού και υπουργών για τις κυβερνητικές προτεραιότητες» κάνει λόγο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Σε δήλωσή του αναφέρει ότι «σήμερα ο πρωθυπουργός ιεράρχησε τις τέσσερις προτεραιότητες της νέας του κυβέρνησης: καλύτεροι μισθοί, καλύτερο σύστημα υγείας, καλύτερο κράτος, μια καλύτερη ζωή για μια ισχυρή Ελλάδα. Λίγο αργότερα ακούσαμε από τον κύριο Σκυλακάκη τέρμα οι επιδοτήσεις, τέρμα το φθηνό ρεύμα, από τον κύριο Βορίδη τέρμα οι αυξήσεις μισθών, θα δούμε, και το κυριότερο, περικοπή στον δημόσιο τομέα».

Καταλήγοντας, o πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συμπεραίνει: «Δεν μιλάμε λοιπόν για καλύτερη ζωή. Μιλάμε για καλύτερη ζωή, μόνο για τους ισχυρούς ολιγάρχες. Αυτή είναι η πραγματικότητα μετά τις εκλογές, όπως είχαμε προειδοποιήσει ως Ελληνική Λύση».

Δείτε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αντί για προσλήψεις, «βάζει» Στρατό και Πυροσβεστική στο κατακερματισμένο ΕΚΑΒ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This