«Φύλλο και φτερό» τα σπίτια των αδερφών Καϊλή παρουσία Βέλγου εισαγγελέα – Τι απαντάει ο Δημητρακόπουλος

Ο δικηγόρος της Καϊλή χαρακτηρίζει αλυσιτελή την έρευνα και υποστηρίζει ότι το μόνο αντικείμενο αξίας που κατασχέθηκε ήταν... ένα μωρουδίστικο κολιέ της κόρης της

Must Read

«Σάρωσε» το σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό και της αδελφής της Μανταλένας στην Κηφισιά, κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας παρουσία Βέλγου Εισαγγελέα, όπως αποκάλυψε νωρίτερα, το newsbreak.gr.

H έφοδος των Αρχών δύο μήνες μετά την αποφυλάκισή της, αποδεικνύει ότι η έρευνα για την εμπλοκή της ευρωβουλευτού στο Qatargate βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μετά από ένταλμα του Βέλγου εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση χρηματισμού, ενώ όπως έγινε γνωστό το κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας κατάσχεσε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.

Με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστηρίζει ότι «δεν βρέθηκε τίποτα το αξιόμεμπτο» και ότι το μόνο αντικείμενο αξίας που βρέθηκε και κατασχέθηκε ήταν… ένα μωρουδίστικο κολιέ της κόρης της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου της Εύας Καϊλή:

«Την Τρίτη 27/6/23 διενεργήθηκαν νομότυπες κατ’ οίκον έρευνες στην οικία της κ Εύας Καϊλή και της αδελφής της από κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας Βελγίου με επικεφαλής τον κύριο Ραφαέλ Μαλανίνι. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν βρέθηκε τίποτα το αξιόμεμπτο, το μόνο αξίας αντικείμενο, που βρέθηκε και κατασχέθηκε (!!!) ήταν ένα μωρουδίστικο κολιέ της κορούλας της, που είχαν δωρήσει κατά την γέννηση της οι μέλλοντες νονοί!! Κατά τα λοιπά η αδερφή της κυρίας Καϊλή και ο σύζυγός της έθεσαν στη διάθεση των εισαγγελικών αρχών Βελγίου τα κινητά τηλέφωνα τους καθώς και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και laptop, προκειμένου να διερευνηθούν αυτά από τα εργαστήρια των Βρυξελλών.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο γιος του ανακριτή της υποθέσεως συμμετείχε σε εταιρεία με τον γιο βασικής εμπλεκόμενης, Βελγίδας ευρωβουλευτού, δημιουργήθηκαν από δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου νέφη καχυποψίας για την αμεροληψία της ανάκρισης. Θέλω να πιστεύω ότι συμπτωματικά συνέπεσε χρονικά η παρούσα έρευνα στην Αθήνα με τις αποκαλύψεις στο Βέλγιο!

Τέλος δημόσια απορώ εφτά μήνες έρευνας, που διεξάγεται στο Βέλγιο κατά της κυρίας Καϊλή, δεν απέφερε κανένα κ αποδεικτικό καρπό, ώστε να γίνεται έλεγχος, προδήλως αλυσιτελής, στη Αθήνα ».

Δείτε επίσης:

Βέλγοι αστυνομικοί παρουσία Έλληνα εισαγγελέα έκαναν «ντου» στα σπίτια συγγενών της Εύας Καϊλή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This