Τι ρουσφέτια ζητάνε από τον Σπύρο Μπιμπίλα, τώρα που έγινε βουλευτής

«Οι άνθρωποι μόλις κάποιος δικός τους ή φίλος πάρει μια θέση πρέπει πρώτα να δουν πώς θα την βολέψουν»

Must Read

Βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι πλέον ο γνωστός ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας. Ο οποίος με τη νέα του ιδιότητα έδωσε συνέντευξη στο κανάλι Action 24 και την εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει και του ζητάνε ρουσφέτια! Και τόνισε πως δεν θέλει να τον φωνάζουν «κύριο βουλευτά».

«Ήδη έχουμε πει ότι χρειάζονται άνθρωποι, επειδή ένας βουλευτής δεν δρα μόνος του, πρέπει να έχει κι ένα κύκλο γύρω του βοήθειας, συμβουλών ώστε να μην κάνει και κάποιο λάθος νομικό. Παρά το γεγονός ότι έχω σπουδάσει νομικά, αλλά πριν 45 χρόνια. Χρειάζομαι τη νομική υποστήριξη και να είναι άνθρωποι που τους γνωρίζω. Είναι πιο εύκολη η σύζευξη», είπε αρχικά για αν θέλει να έχει κάποιους δικούς του ανθρώπους μαζί του.

«Ήδη μου έχουν ζητήσει ρουσφέτι. Το πιο αστείο που μου είπαν είναι “να είμαι ο υπεύθυνος του dress code”. Το οποίο δεν υπάρχει, λέω “πας με τα σωστά σου; Τι είναι αυτό που λες”. Τα τηλέφωνα είχαν αρχίσει να χτυπάνε και πριν εκλεγώ. Είναι κάτι όμως που μου φαίνεται λίγο αστείο. Γιατί οι άνθρωποι μόλις κάποιος δικός τους ή φίλος πάρει μια θέση πρέπει πρώτα να δουν πώς θα την βολέψουν. Αυτό είναι λάθος που έχει γίνει στην Ελλάδα, μπορεί και αλλού. Όλοι θέλουμε να τη βολέψουμε κάπως. Δεν είναι ωραίο να θες να την βολέψεις κάπως. Με πήραν και άνθρωποι που δεν θυμάμαι ποιοι είναι», συμπλήρωσε ανάμεσα σε άλλα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This