Άναψε φωτιές ο Γιώργος Τσίπρας: Βλέπει κίνδυνο διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κίνδυνος αυτός αντικειμενικά υπάρχει αλλά νομίζω ότι είναι ο δεύτερος»

Must Read

Τα όργανα έχουν ήδη αρχίσει στον ΣΥΡΙΖΑ, από την ημέρα που ανακοίνωσε την παραίτησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην επόμενη μέρα της Κουμουνδούρου αναφέρθηκε ο πρώην βουλευτής, Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο διάσπασης.

Όταν ρωτήθηκε εάν φοβάται τη διάσπαση του κόμματος, απάντησε: «Είναι δευτερεύων κίνδυνος σε σχέση με τον κίνδυνο να μην αποκτήσουμε άμεσα πολιτική γραμμή, κατεύθυνση κα ηγεσία, τέτοια που να οδηγήσει σε ανάταξη του κόμματος. Ο κίνδυνος αυτός αντικειμενικά υπάρχει αλλά νομίζω ότι είναι ο δεύτερος» και σημείωσε ότι «πρέπει να διατηρηθούμε ενιαίοι».

Για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο να δημιουργήσει ο Αλέξης Τσίπρας κάτι νέο, σχολίασε ότι δεν γνωρίζει τίποτα παραπάνω από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Νομίζω ότι είχε δεκαπλάσιες δυνατότητες και όπλα να κάνει αυτό το πράγμα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δηλαδή να γίνει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι άλλο και αυτό δεν έγινε. Εννοώ ότι δεν έγινε σε πολύ καλύτερους όρους. Έχει τέτοιο μέγεθος ο Αλέξης Τσίπρας, που νομίζω θα αποφασίσει μόνος του τι θα κάνει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This