Σκληρή επίθεση της Νικόλ Μαλλιωτάκη στον Μπάιντεν: Θυσιάζει την Ελλάδα για χάρη της Τουρκίας!

Must Read

Με αφορμή τις δηλώσεις του συμβούλου εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Τζέικ Σάλιβαν, ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι έτοιμος να προχωρήσει με την πώληση των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία, η Νικόλ Μαλλιωτάκη, μέλος του Κογκρέσου και «περήφανη Ελληνοαμερικανίδα» (σ.σ. όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της), εξέδωσε αυστηρή ανακοίνωση με την οποία στηλιτεύει τον Αμερικανό Πρόεδρο και κατακεραυνώνει την Τουρκία.

Το μέλος της Ελληνικής Ομάδας του Κογκρέσου, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι ο Μπάιντεν «εγκαταλείπει» την Ελλάδα για χάρη του Ταγίπ Ερντογάν και θυμίζει το πόσο αναξιόπιστος «σύμμαχος» είναι η Τουρκία.

  • Ολόκληρη η δήλωση της Ελληνοαμερικανίδας βουλευτή:

«Η Ελλάδα είναι ένας από τους παλαιότερους φίλους του έθνους μας και υπήρξε αξιόπιστος σύμμαχος με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένου του να κάνει πολλά περισσότερα από πολλές άλλες χώρες του ΝΑΤΟ, για να στηρίξει τις διεθνείς προσπάθειες στην Ουκρανία.

Η απόφαση του Προέδρου Μπάιντεν να εγκαταλείψει την Ελλάδα για να επιτρέψει σε μια χώρα που δεν ήθελε να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ μέχρι πρόσφατα, ικανοποιεί μόνο τον Ερντογάν που είναι ο μόνος ηγέτης του ΝΑΤΟ που δεν έχει επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία.

Επιπλέον, η Τουρκία έχει υπονομεύσει τις επιχειρήσεις μας κατά του ISIS στη Συρία, απείλησε επανειλημμένα έναν άλλο σύμμαχο του ΝΑΤΟ (την Ελλάδα) με παράνομες πτήσεις και ρητορική εισβολής και έχει μακρά ιστορία παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Εάν αυτή η πώληση πράγματι προχωρήσει, πρέπει να περιλαμβάνει όρους για να διασφαλιστεί ότι ο εξοπλισμός δεν θα χρησιμοποιηθεί εναντίον των συμμάχων μας στην Ανατολική Μεσόγειο».

 

Διαβάστε ακόμα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This