Θράσος Μπακογιάννη για τον «Μεγάλο Περίπατο»: «Έχει καθυστερήσει, αλλά το αποτέλεσμα είναι που θα αξιολογηθεί»

«Η Αθήνα έχει 129 γειτονιές, εκεί κρινόμαστε καθημερινά από το αποτέλεσμα», υποστήριξε ο Δήμαρχος Αθηναίων... με ύφος χιλίων καρδιναλίων

Must Read

Ο Κώστας Μπακογιάννης υποστήριξε σήμερα πως ο πολυσυζητημένος «Μεγάλος Περίπατος» είναι «ένα έργο σε εξέλιξη», παραδεχόμενος πως έχει καθυστερήσει, χωρίς, ωστόσο, να αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό, την ώρα που με περίσσιο θράσος επέμεινε πως «το αποτέλεσμα είναι που θα κριθεί και θα αξιολογηθεί».

«Ένα από τα πλέον πολύπαθα έργα του δήμου της Αθήνας, δεν είναι άλλο από τον “Μεγάλο Περίπατο”. Είναι ένα έργο σε εξέλιξη, για το οποίο έχουνε ακουστεί πολλά και έχουν ειπωθεί ακόμα περισσότερα. Είναι ένα έργο που έχει καθυστερήσει, όμως νομίζω το αποτέλεσμα είναι που θα κριθεί και θα αξιολογηθεί. Μιλάμε για πάνω από 70 νέα, ψηλά δέντρα, για πλατιά πεζοδρόμια, για μια άλλη λειτουργία και εικόνα της πόλης, που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Ο “Μεγάλος Περίπατος” είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι η Ομόνοια που έχει ολοκληρωθεί, το Σύνταγμα και η Όλγας που θα αποδοθεί στο τέλος του επόμενου καλοκαιριού», είπε, συγκεκριμένα, μιλώντας στο MEGA,

«Κάθε μέρα περπατάω στις γειτονιές. Η Αθήνα έχει 129 γειτονιές, εκεί κρινόμαστε καθημερινά από το αποτέλεσμα, από την καθαριότητα που έχουν γίνει πολλά και σημαντικά βήματα, από τα φώτα που αναβαθμίζονται, από τα πεζοδρόμια, από την άσφαλτο, από τις παιδικές χαρές, από τα γηπεδάκια, από το πράσινο, από όλα τα μικρά που κάνουν τα μεγάλα και κάνουν την καθημερινότητα έστω και λίγο πιο εύκολη», δήλωσε κατόπιν, αναφερόμενος στην κριτική που έχει δεχτεί σε προσωπικό επίπεδο για το συγκεκριμένο έργο – γιοφύρι της Αρτας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην -προεκλογική- υπόσχεσή του για νέα μείωση κατά 5% στα δημοτικά τέλη από τον Οκτώβριο, υποστήριξε, επίσης, πως… (μας) λείπει ο αστυνομικός της γειτονιάς. «Αυτό που έχει σημασία είναι ο αστυνομικός της γειτονιάς, δηλαδή η συστηματική, προληπτική αστυνόμευση. Αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο σήμερα και αυτό το οποίο μας λείπει», είπε και αναρωτήθηκε «είναι δυνατόν μια πόλη σήμερα να έχει τα κενά που έχει η Αθήνα σε ζητήματα Τροχαίας;», κάνοντας λόγο για ανάγκη ανακατανομής του προσωπικού και ιεράρχηση των προτεραιοτήτων.

  • Δείτε τη συνέντευξη Μπακογιάννη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This