Με τον Κοσοβάρο Κούρτι συναντήθηκαν Γιώργος Παπανδρέου και Ντόρα Μπακογιάννη

Επιδιώκουν αναγνώριση του Κοσόβου από τη χώρα μας

Must Read

Από την εποχή που η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν υπουργός Εξωτερικών, επεδίωκε την αναγνώριση του Κοσόβου από τη χώρα μας, διακαής άλλωστε πόθος και των φίλων της Γερμανών. Στην ίδια γραμμή και ο Γιώργος Παπανδρέου

Και το πόσο συμπλέουν αποδείχτηκε στο περιθώριο του ετήσιου Διεθνούς Συμποσίου της Σύμης που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Ρέθυμνο. Ο Γιώργος Παπανδρέου και η Ντόρα Μπακογιάννη είχαν συνάντηση εργασίας με τον πρωθυπουργό του Κοσόβου ‘Αλμπιν Κούρτι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι εισηγήτρια για το Κόσσοβο στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης και ο Γιώργος Παπανδρέου πρόσφατα συνέταξε έκθεση για την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, η οποία υπερψηφίστηκε από τους εκπροσώπους των κρατών – μελών.

H φωτογραφία προέρχεται από το 22ο Διεθνές Συμπόσιο Σύμης με θέμα: «ΠΑΝΔΗΜΙΑ: Ο Κόσμος μετά το COVID19» που πραγματοποιήθηκε το 2020 και πάλι μαζί ήταν Παπανδρέου και Ντόρα, αφού φαίνεται να είναι πολλά αυτά που τους ενώνουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This