ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείδωσε» το debate των 4 υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος

Επιθυμία και των τεσσάρων είναι να εξασφαλιστεί η μέγιστη συμμετοχή των μελών του κόμματος στις εσωκομματικές διαδικασίες, στα τέλη Ιουλίου

Must Read

Ανοιχτό παραμένει το ζήτημα της ημερομηνίας του debate που αποφασίστηκε να διεξαχθεί ανάμεσα στους τέσσερις υποψηφίους για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη σημερινή συνάντηση στην Κουμουνδούρου ανάμεσα στους Έφη Αχτσιόγλου, Νίκο Παππά, Στέφανο Τζουμάκα και Ευκλείδη Τσακαλώτο, η οποία έγινε σε καλό κλίμα και παρουσία των δύο γραμματέων του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου και Γιώργου Βασιλειάδη.

Οι τέσσερίς τους αποφάσισαν ότι η εκλογική διαδικασία θα είναι ίδια με εκείνη της εκλογής του Αλέξη Τσίπρα, ενώ η προτιμότερη ημερομηνία διεξαγωγής του debate είναι μετά την 3η Σεπτεμβρίου, οπότε και θα διεξαχθεί το διαρκές συνέδριο.

Μάλιστα, ο Νίκος Παππάς πρότεινε να διεξαχθεί κι άλλο debate μεταξύ τους, πριν από το συνέδριο, με τους υπόλοιπους τρεις υποψηφίους, ωστόσο, να εκφράζουν τον προβληματισμό τους, καθώς, σε περίπτωση που υπάρξει και πέμπτος υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τότε εκ των πραγμάτων θα αποκλειστεί από το δεύτερο debate. Η πλευρά του Ν. Παππά κατανόησε τον συγκεκριμένο προβληματισμό. Σε κάθε περίπτωση, οι -μέχρι στιγμής- τέσσερις υποψήφιοι θα πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τους μέσα στο επόμενο διάστημα.

«Μεγάλο πολιτικό γεγονός»

Με στόχο, εξάλλου, την ανάδειξη της εκλογής του νέου προέδρου και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως… μεγάλο πολιτικό γεγονός, συμφωνήθηκε να ξεκινήσει κεντρική καμπάνια, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη συμμετοχή των μελών στις εσωκομματικές διαδικασίες, στα τέλη Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι, μέχρι και το Διαρκές Συνέδριο, η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων παραμένει ανοιχτή, ενώ, δικαίωμα ψήφου θα έχουν και όσοι προσέλθουν να εγγραφούν ακόμη και ανήμερα της εκλογής, στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This