ΣΥΡΙΖΑ για Μηταράκη: «Βαφτίζουν “προσωπικούς λόγους” παραίτησης τις διακοπές του»

«Σκέφτεται κανείς να αναλάβει τις ευθύνες του για τις εικόνες κατάρρευσης και καταστροφής που ζούμε αυτές τις μέρες;»

Must Read

Το δικό του… λιθαράκι στο «πάρτι» που έχει στηθεί στο Twitter για την παραίτηση του Νότη Μηταράκη από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ με ένα αιχμηρότατο σχόλιό του, μέσω του οποίου εξαπολύει πυρά προς την κυβέρνηση.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «βαφτίζουν “προσωπικούς λόγους” παραίτησης τις διακοπές του» και μάλιστα, τη στιγμή που η χώρα βρισκόταν για ακόμη ένα καλοκαίρι αντιμέτωπη με αλλεπάλληλες καταστροφικές πυρκαγιές, ζητώντας να αναληφθούν ευθύνες «για τις εικόνες κατάρρευσης και καταστροφής που ζούμε αυτές τις μέρες».

«Βαφτίζουν “προσωπικούς λόγους” παραίτησης του κ. Μηταράκη τις διακοπές του, τη στιγμή που η χώρα καίγεται απ’ άκρη σ’ άκρη. Αλλά μιας και οι υπουργοί του κ. Μητσοτάκη άρχισαν τις παραιτήσεις για “προσωπικούς λόγους”, σκέφτεται κανείς να αναλάβει τις ευθύνες του για τις εικόνες κατάρρευσης και καταστροφής που ζούμε αυτές τις μέρες;», αναφέρει συγκεκριμένα στο σχόλιό του ο ΣΥΡΙΖΑ.


Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This