«Πυρά» Αποστολάκη για τις φωτογραφίες με τους απόρρητους χάρτες

«Πρόκειται για σοβαρή παραβίαση» λέει ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει η γκάφα της κυβέρνησης Μητσοτάκη με την δημοσιοποίηση φωτογραφιών με απόρρητους χάρτες στρατιωτικών εγκαταστάσεων, που έχουν ήδη «κρεμάσει στα μανταλάκια» και τουρκικά αλλά και ρωσικά ΜΜΕ.

Το ζήτημα σχολίασε και ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευάγγελος Αποστολάκης, εξαπολύοντας πυρά για την επιθεώρηση που πραγματοποίησε ο Νίκος Χαρδαλιάς στις αποθήκες των πυρομαχικών μετά από της εκρήξεις που προκλήθηκαν από τη φωτιά στη Νέα Αγχίαλο: «Είναι πρόκληση και απαξίωση για τις Ένοπλες Δυνάμεις οι επιθεωρήσεις ασφαλείας για τη φύλαξη των αποθηκών καυσίμων από τον πολιτικό προϊστάμενο του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας» ανέφερε σε δήλωσή του στο documentonews.gr.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, σημειώνει ειδικότερα ότι «οι επιθεωρήσεις ασφαλείας θα μπορούσαν να έχουν ανατεθεί στον ΑΓΕΕΘΑ ή στους αρχηγούς των τριών όπλων, οι οποίοι έχουν τους μηχανισμούς και τα αρμόδια στελέχη». Τονίζει ότι «οι επιθεωρήσεις από τον υφυπουργό απαξιώνουν την υπόσταση, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία των στρατιωτικών, δίνοντας τη χειρότερη εικόνα προς τα έξω».

«Όσον αφορά στη διαχείριση των απόρρητων πληροφοριών» υπογραμμίζει ο κ. Αποστολάκης, «πρόκειται για σοβαρή παραβίαση από τον υφυπουργό, ο οποίος εμφανίστηκε σε φωτογραφία μπροστά σε απόρρητο χάρτη που αποτυπώνονταν η ακριβής θέση και η διάταξη των αποθηκών καυσίμων».

Δείτε επίσης:

«Επικίνδυνο σφάλμα» – Τι γράφουν στην Τουρκία για την γκάφα της κυβέρνησης με τους απόρρητους στρατιωτικούς χάρτες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This