ΣΥΡΙΖΑ: «Να μη διανοηθεί καν ο Γεωργιάδης να φέρει νομοσχέδιο για 16ωρη εργασία»

Ηλιόπουλος: «Βαφτίζεται επιλογή ενώ είναι βαρβαρότητα»

Must Read

«Πυρά» κατά του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα ότι έρχεται νομιμοποίηση της 16ωρης εργασίας σε περισσότερους από έναν εργοδότες, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο υπουργός Εργασίας κ. Γεωργιάδης, ως άξιος συνεχιστής του κ. Χατζηδάκη, αποκάλυψε σήμερα το εφιαλτικό σκηνικό που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ για τους εργαζόμενους», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

«Προανήγγειλε νομοθετική πρωτοβουλία που θα προβλέπει 16 ώρες δουλειά την ημέρα με δύο 8ωρα σε δύο εργοδότες» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας: «Και αυτό -κατά τον κ. Γεωργιάδη- θα είναι “προσωπική απόφαση” του εργαζόμενου. Με λίγα λόγια, ο εκβιασμός βαφτίζεται “επιλογή” την ώρα που η ακρίβεια, η εργοδοτική αυθαιρεσία και οι χαμηλοί μισθοί πλήττουν τον κόσμο της εργασίας».

«Να μη διανοηθεί καν ο κ. Γεωργιάδης να φέρει στη Βουλή αυτό το έκτρωμα. Δεν θα βρει απέναντι μόνο τον κόσμο της Αριστεράς, αλλά το σύνολο των εργαζομένων και της ελληνικής κοινωνίας», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε σε ανάρτησή του:

«Εάν το επιθυμεί, δική του η απόφαση Έτσι δικαιολόγησε ο Άδωνις Γεωργιάδης την πρόθεση να νομοθετήσει την “δυνατότητα” ενός εργαζόμενου να εργάζεται δύο 8ωρα την μέρα. Βαφτίζεται επιλογή ενώ είναι βαρβαρότητα. Ένας εκβιασμός από τους χαμηλούς μισθούς και το κόστος ζωής».

Δείτε επίσης:

Πράματα και θάματα φέρνει ο Άδωνις στα Εργασιακά – Τώρα και νόμιμη 16ωρη εργασία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This