Έξαλλος ο Πολάκης με την επιλογή Ζαχαριάδη για τον Δήμο Αθηναίων

«Δεν είναι στραβός ο γιαλός», αλλά «απαιτείται άλλη πορεία» σχολιάζει με αιχμηρό ύφος ο Πολάκης

Must Read

Τον πρώην μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά στήριξε για υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη, ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος μάλιστα δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Δεν είναι στραβός ο γιαλός», αλλά «απαιτείται άλλη πορεία» για τον ΣΥΡΙΖΑ έγραψε με αιχμηρό ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι ήταν αντίθετος με τη «νέα πλειοψηφία» που ήθελε τον Ζαχαριάδη.

«Επειδή κυκλοφορούν διάφορα για τη στάση μου χθες. Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, στήριξα και έντονα μάλιστα την υποψηφιότητα για το Δήμο της Αθήνας του Νίκου Παππά, η οποία απορρίφθηκε από τη νέα πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πολάκης και τονίζει: «Θεωρώντας μέγα λάθος αυτήν την απόφαση, στην επόμενη ψηφοφορία απείχα σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Δεν είναι στραβός ο γιαλός. Απαιτείται άλλη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ από αυτή που κάποιοι ωθούν! Η νεοφιλελεύθερη Μητσοτακική Δεξιά χρειάζεται αντίπαλο που θα τη νικήσει!

Μάλιστα αφήνοντας αιχμές σημείωσε: Αντίπαλο με όραμα – σχέδιο – συγκεκριμένο πρόγραμμα, με ξεκάθαρη κοινωνική αναφορά και απεύθυνση, με θάρρος και αποφασιστικότητα! (Όπως αυτά που περιέγραψα στην πρόσφατη ομιλία μου, στην Κεντρική Επιτροπή). Αλλιώς, δεν θα εμπνευστεί κανείς με αυτά τα γενικόλογα “τεχνοκρατικά”, τα “συμπεριληπτικά” τα “αλληλέγγυα” και τα ηθικοπλαστικά! Συνεχίζεται… (στα μέρη των φωτογραφιών, αν μη τι άλλο, μπορείς να σκεφτείς με καθαρό μυαλό, γιατί ο αέρας δροσίζει και ο ορίζοντας είναι ανοιχτός)».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This