Ζαχαριάδης και Δούκας αντιδρούν στην υποψηφιότητα Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων

Ο πρώτος ζητά παρέμβαση Μπακογιάννη, ο δεύτερος καλεί τους δημότες να τον «μαυρίσουν»

Must Read

Ο Κώστας Ζαχαριάδης και ο Χάρης Δούκας, υποψήφιοι Δήμαρχοι Αθηναίων για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αντίστοιχα, δεν ήταν δυνατό να αφήσουν ασχολίαστο το γεγονός ότι, όπως όλα δείχνουν, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα έχουν να αντιμετωπίσουν (και) τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος κατέθεσε σήμερα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Αθήνας.

«Ο φασισμός στην Αθήνα έχει όνομα κι επίθετο. Η υποκριτική στάση της κυβέρνησης και των συμμάχων της που δεν φρόντισαν ή δεν ήθελαν να φροντίσουν να μην υπάρχει κανένα κενό για να τρυπώσουν οι ναζί στη πολιτική ζωή της χώρας έδειξε τα όρια της. Ο αγώνας θα είναι για εμάς καθημερινός. Οι καταδικασμένοι ναζί στη φυλακή και όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας. Καλώ τον Δήμαρχο Αθηναίων να πάρει επιτέλους θέση», αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους πολίτες να δώσουν αποφασιστική απάντηση στην ακροδεξιά στην κάλπη των δημοτικών εκλογών. «Οι συνεχιζόμενες προκλήσεις και η υποψηφιότητα του καταδικασμένου για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, αποτελούν ύβρη για όλους του δημοκρατικούς πολίτες της Αθήνας. Τους καλώ να δώσουν αποφασιστική απάντηση στην ακροδεξιά και το φασισμό, στην κάλπη των δημοτικών εκλογών», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Χάρης Δούκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This