Ελληνική Λύση: «Ευθεία απειλή κατά της Ελλάδας, η τουρκική στρατιωτική βάση στη Λιβύη»

Must Read

Την πληροφορία, σύμφωνα με την οποία, «η Άγκυρα μίσθωσε το λιμάνι Αλ Κουμς για 99 χρόνια, ώστε να δημιουργήσει ναυτική-στρατιωτική βάση», σχολιάζει, σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση.

Πρόκειται, όπως αναφέρει, για «μια εξέλιξη που συνιστά ευθεία απειλή κατά της εθνικής ασφάλειας της Ελλάδας, σε συνδυασμό μάλιστα με τη διατήρηση του παράνομου μνημονίου ΤουρκίαςΛιβύης, το οποίο συνιστά ευθεία αμφισβήτηση της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας».

Είναι αδιανόητο, κατά την Ελληνική Λύση, «η ΝΔ να επιτρέπει όχι μόνο την παραμονή της παράνομης κυβέρνησης της Λιβύης -η οποία θα έπρεπε να είχε αντικατασταθεί μέσω δημοκρατικών εκλογών από τον Δεκέμβριο του 2021- αλλά να μην αντιδρά στη στρατιωτική περικύκλωση της Ελλάδας από την Τουρκία».

«Η ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη έναντι της Τουρκίας, είναι πλέον ύποπτη» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Δείτε επίσης:

Τουρκικά ΜΜΕ: Κίνηση από την Τουρκία που θα κάνει νευρική την Ελλάδα! Ίδρυση στρατιωτικής βάσης στη Λιβύη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This